Zlatibor
Foto: Alo/Foto: privatna arhiva

- Bili smo na Zlatiboru, na koji idemo godinama, otuda smo rodom i podrazumeva se da skoknemo na piće. Nisam ni gledao cene i naručili smo piće i pice, znajući da će biti nešto jače cene nego u Beogradu, ali eto, ne izlazimo svakog dana, sezona je i tako dalje - ispričao je za Alo! Miloš T. koji je za novogodišnji raspust otišao u svoj rodni kraj. 

Kako kaže, kada je stigao račun, progutao je knedlu, jer nije bio siguran da li će uopšte imati dovoljno novca da plati tu sumu! 

- Kokakola 520 dinara, sok od borovnice isto 520, kisela voda 380, pica kaprićoza 1.650 i pica fungi 1.600, ukupno 5.190 dinara. Kad me šlog nije strefio! - priča on. 

Zlatibor

Foto: privatna arhiva

 

Možda se, kaže Miloš, ne bi toliko čudio, da pre samo mesec dana nije bio na službenom putovanju u Italiji, kada je sa nekoliko kolega na glavnom trgu u Rimu popio čuveni espreso, sok i pojeo sladoled i račun im je bio manji. 

- Poslao sam kolegama sliku ovog računa, a dobio sam samo jedan odgovor, koji su drugi lajkovali: "Ovce su za šišanje". Nisam mogao više da se složim - kaže Miloš. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading