NIS
Foto: Promo/Promo

Polaznike tokom godinu dana rada u kompaniji očekuju praktična obuka, poseta sektorima kompanije NIS, teorijska predavanja od strane vodećih stručnjaka iz industrije, ali i trening „mekih“ veština uz posete važnim aktivama kompanije, među kojima su rafinerija u Pančevu i benzinske stanice NIS-a. Nakon završetka programa, polaznicima se otvara i mogućnost stalnog zaposlenja u NIS-u, ukoliko za to postoji obostrani interes.

NIS Energy program kompanije NIS je sveobuhvatan jednogodišnji edukativni program u kome svaki polaznik dobija svog mentora i prolazi kroz različite obuke, ali i stiče praktične veštine, a nakon toga dobija individualni projekat iz odabrane oblasti. Priliku da učestvuju u NIS Energy programu imaju master studenti ili diplomci Fakulteta organizacionih nauka, Ekonomskog, Mašinskog, Rudarsko-geološkog, Saobraćajnog, Elektrotehničkog, Tehnološkog, Tehnološko-metalurškog, Tehničkog i drugih srodnih fakulteta.

NIS

Promo

 

„NIS Energy program jedan je od strateških programa poslovanja naše kompanije kroz koji pružamo mogućnost mladim ljudima dodatne edukacije i sticanje praktičnih veština koji su ključni na početku građenja poslovne karijere. Kao jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Srbiji, u NIS-u verujemo da su mladi stručnjaci nova energija koja doprinosi razvoju kompanije o čemu svedoči i činjenica da smo do sada zaposlili 100 odsto polaznika ovog programa“, izjavila je Alisa Evsina, HR direktorka kompanije NIS.

NIS

Promo

 

Kao društveno odgovorna kompanija, NIS će nastaviti da kroz ovaj i slične programe pomaže zajednici u kojoj posluje, posebno mladim ljudima, za koje u kompaniji veruju da su upravo oni pokretači nove energije i nosici „budućnosti na delu“ što je i slogan kompanije NIS.

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading