Pronađeni Đorđe iz Uba
Foto: Privatna arhiva/Facebook

Njegova majka Jelena moli za pomoć sve ukoliko ga budu videli da odmah prijave policiji i nada se da će joj se sin vratiti.

- Pitao me je da ide kod drugara i drugarica u Kačarevo. Oni žive daleko od naše kuće. On je uvek želeo da ide biciklom, ja sam ga savetovala da ne ide biciklom, ali me nije poslušao i tog jutra je seo na biciklu i odvezao se njome u Kačarevo. Međutim, on je sa sobom poneo poluprazan telefon, nije poneo punjač, niti pare, niti bilo šta - kaže Jelena.

Kako kaže, zadnji put kada se čula sa njim, spomenuo joj je da se sa drugaricama nalazio u "kolibi" i od tada se on više nije javljao.

- Meni je ta reč "koliba" nejasna. Ne znam šta je pod time mislio. Meni više nije ništa jasno. Od juče ujutru njega nema i ranije se dešavalo da nam se nekoliko sati ne javi, ali ne ovoliko dugo, ovako se nešto ranije nije dešavalo - priča Jelena, piše informer.

 

 

Đorđe se nikada nije družio sa problematičnim društvom i sama ne zna gde bi on mogao trenutno da se nalazi, kao i da je o svemu ovome obavestila policiju. Đorđe je na sebi imao crno-sivu jaknu i sive pantalone "džeparke".

Ukoliko imate neke informacije možete se javiti na sledeće brojeve telefona:  0621012123 i 0644898782.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading