promo
Foto: Promo/Promo

Ćao ja sam Srećko i obožavam putovanja! Da li ste i vi avanturisti i uživate da istražujete nove destinacije? Ako je odgovor potvrdan, mogu vam pomoći u pripremama za put.

Prvo i osnovno, ako putujete u inostranstvo, važeći pasoš je ono bez čega ne možete da promolite njušku, ovaj, nos, iz naše zemlje. Kad ste proverli da vam je pasoš u redu, slede one slatke muke – pakovanje! Moram da vas podsetim da bez svih sitnica i krpica možete na odmoru, ali je važno da mislite o svom zdravlju. Čak i ako ste odgovorni i brinete o sebi i svom organizmu, neretko se desi neka nepredviđena situacija na putu.

Zato je jako važno da pre polaska na put kupite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja! Vaš odmor biće bezbrižniji i sigurniji ako pozovete prijatelje iz AMS Osiguranja i nabavite svoju polisu Putnog zdravstvenog osiguranja zato što će troškovi lečenja i prevoza usled iznenadne bolesti ili nesrećnog slučaja biti pokriveni ovom polisom, ukoliko je ugovoreno.

Prijatelji iz AMS Osiguranja nude individualno, porodično i turističko Putno zdravstveno osiguranje, a vi birate ono koje odgovara vašim potrebama! Lako je! I još nešto, za ovu dragocenu polisu, ne morate da mrdnete iz svoje fotelje, već je u nekoliko klikova možete kupiti preko WEBSHOPA i to sa 30% popusta!

promo

Promo

 

 

Sjajna vest za sve vas koji na odmor letite Er Srbijom! Putno zdravstveno osiguranje sada možete uplatiti dok čekate da se ukrcate na avion, jednostavnim skeniranjem QR koda na bording karti Er Srbije. Vaše Putno zdravstveno osiguranje može početi da važi odmah i na vama je samo da uživate u zasluženom odmoru, bez dodatnih briga. Ako svoju polisu Putnog zdravstvenog osiguranja kupite na ovaj način, dobićete je po 30 odsto nižoj ceni!

Ja sam svoju polisu već kupio, a vi? Srećan put!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading