svetlana dragijević
Foto: Alo

Miloš Ilić, otac dvogodišnje Danke Ilić koja je ubijena 26. marta ove godine u Banjskom Polju i čija sudbina je potresla Srbiju i sve, obratio se javnosti putem društvenih mreža sa apelom za pomoć obolelom detetu.

Iako potraga za telom Danke Ilić još uvek traje, Miloš uprkos svojoj muci, misli i na drugu decu.

Miloš je na društvenim mrežama podelio sliku Vuka Gačića, bebe koja je rođena prevremeno i koja je nakon baterijske infekcije u prvoj nedelji života, zapala u stanje hibernacije, što je rezultiralo gubitkom spontane motorike u celom telu.

U svom apelu, istakao je da Vuku trebaju sredstva za početak rehabilitacije, nabavku ortopedskih pomagala, lečenje kako u zemlji, tako i inostranstvu, putne troškove, kao i troškove smeštaja.

svetlana dragijević

 

 

Podsetimo, dve nedelje traje potraga za telom Danke Ilić (2), od kada su Dejan Dragijević (50) i Srđan Janković (50), uhapšeni pod sumnjom da su 26. marta u Banjskom Polju kod Bora službenim vozilom udarili, a zatim i usmrtili Danku.

Pripadnici Žandarmerije i policije, danima pretražuju sva sela u ovom kraju, a posebno područje oko Zlotske reke i Lazarevog kanjona, ali za sada bez rezultata.

Mala Danka Ilić iz Bora, nestala je 26. marta. Istragom je otkriveno da je devojčica ubijena i to je saopšteno 4. aprila. Dete su kolima, kako se sumnja, udarili Srđan Janković i Dejan Dragijević. Nesrećna devojčica je bila živa posle udarca, ali je udavljena.

Otac i brat Dejana Dragijevića su uhapšeni zbog sumnje da su pomagali u zločinu. Dalibor je preminuo u pritvoru, dok je Radetu određen pritvor. Otac i brat Dejana Dragijevića su uhapšeni zbog sumnje da su pomagali u zločinu. Dalibor je preminuo u pritvoru, dok je Radetu određen pritvor.

BONUS VIDEO 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading