kiša
Foto: Alo/Foto: Shutterstock/RHMZ Printscreen

Ujutru ponegde slab mraz, tokom dana toplije, stoji u prognozi. Pre podne sunčano. U drugom delu dana više oblaka, a na jugu i istoku ponegde je moguća slaba kiša.

Jutarnja temperatura od 1, a najviša do 17 stepeni. U Beogradu ujutru sunce, posle podne oblaci, ali ostaje suvo. Temperatura do 16 stepeni.

Posle podne u južnim i istočnim krajevima Srbije mestimično slaba kiša, dok se uveče i tokom noći ka nedelji slaba kiša očekuje ponegde na severozapadu Vojvodine.

Vetar slab i umeren, uglavnom promenljiv, krajem dana u Vojvodini u skretanju na umeren severozapadni. Najniža temperatura od 1 do 5, a najviša dnevna od 14 do 17 stepeni.

Vreme narednih dana

Pretežno oblačno u nedelju, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima, a u planinskim predelima i sa snegom.

Vetar slab i umeren, severni i severoistočni, posle podne u Vojvodini u skretanju na severozapadni pravac i u pojačanju. Najniža temperatura od 4 do 8, a najviša od 8 do 14 stepeni.

U ponedeljak umereno do potpuno oblačno i iznad većeg dela suvo. Slaba kiša se očekuje tek ponegde Banatu i Podunavlju.

Vetar slab i umeren, na istoku i jak, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 3 do 7, a najviša dnevna od 11 do 16 stepeni.

Novo naoblačenje sa kišom u utorak, na planinama sa snegom. Vetar slab i umeren, na istoku i jak, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 3 do 7, a najviša dnevna od 11 do 14 stepeni.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading