šaht
Foto: Alo/Foto: Shutterstock

Majka dečaka Milica J. iz Niša rekla je da je njen sin srećom zadobio samo lakšu povredu butine s obzirom da je upao u šaht koji je dubok sigurno metar i po.

- Moj sin se povredio po povratku sa ekskurzije. Autobus je stao na stajalište na Bulevaru Medijana i on je zajedno sa drugom decom iz odeljenja krenuo po torbu iz boksa autobusa. U mraku nije video da je na stajalištu šaht bez rešetki. Propao je jednom nogom i zadržao se na butini, a druga noga mu je ostala na kolovozu - rekla je Milica.

Prema njenim rečima, Hitna pomoć i policija odmah su došle do stajališta na kojoj se nezgoda dogodila i njeno dete je prebačeno do Dečije klinike, gde su ga snimili kako bi videli da nema prelom noge.

- Srećom ništa nije polomio već je zadobio hematom, ali se baš uplašio. Tresao se sve vreme dok smo bili kod lekara. Ja sam, kada sam se malo pribrala, shvatila da je mogao zapravo da se baš mnogo povredi jer je tik pored šahta ivičnjak. Mogao je glavom tu da udari dok je padao. Sreća u nesreći je što trenira fudbal i jak je tako da se prilikom pada zadržao za kolovoz. Da je neko slabije dete bilo sigurno bi polomilo nogu, a manje dete bi celo upalo - govori Milica.

Dodala je da su policajci sinoć rekli da će odmah obavestiti Direkciju za izgradnju grada da se nezgoda dogodila i da postave rešetke na šahtu, ali za sada rešetki još nema.

(Telegraf)

BONUS VIDEO:

 

@alo_portal Kako se pevači brane od gomile žena? 😄😎 Celu emisiju Zakuvavanje sa Dejanom Lazovićem pogledajte na našem YouTube kanalu u 20h ▶️ #alo #alodnevnenovine #dejanlazovic #fypシ゚viral #viralvideo #fypシ #fy #viraltiktok ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading