prodavnica
Foto: Alo/Vladimir Marković

Time je sprečena upotreba krivotvorenih proizvoda i ujedno izbegnuta potencijalna opasnost po zdravlje naših građana, izjavio je danas ministar trgovine Tomislav Momirović, navodi se u saopštenju ministarstva.

- U dobro planiranoj i koordinisanoj akciji sa pripadnicima MUP-a i Osnovnog tužilaštva iz Novog Sada, izvršen je inspekcijski nadzor i ulazak inspektora u ilegalnu proizvodnju na više lokaliteta u Novom Sadu i Beogradu. Tom prilikom zatečena je i oduzeta velika količina krivotvorenih proizvoda, među kojima je 2.021 konditorski proizvod, 205 proizvoda kućne hemije među kojima su deterdženti za sudove, deterdženti za veš i sredstva za ličnu higijenu, preko 11.000 ambalaža za konditorske proizvode i kućnu hemiju, 26 buradi od po 120l sirovina za pravljenje tečnog deterdženta za sudove i veš, ogroman broj deklaracija, nalepnica i bar kodova pripremljenih za lepljenje na ambalažu i stavljanje u promet - rekao je ministar Momirović.

Tomislav Momirović

Ustupljena fotografija

 

 

Momirović je dodao da je u toku inspekcijski nadzor u Beogradu, a koji se odnosi na kontrolu štamparije koja je pravila ambalaže za krivotvorene konditorske proizvode, pri čemu su pripadnici MUP-a oduzeli laptop, računar i mobilni telefon.

- Sva roba je bila namenjena daljoj prodaji na pijacama, a iza svega je stajala dobro organizovana grupa sa područja Novog Sada - dodao je ministar trgovine Tomislav Momirović.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal POLITIKA ZLA NAD SRBIMA NIJE KAŽNJAVANA, ČAK JE NAGRAĐIVANA Vučić u UN podsetio na 25 godina terora koji su tolerisani #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚viral #foryou #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading