Barbara Vitez
privatna arhiva
Barbara Vitez (15)

promo

Barbara Vitez (15), Foto: promo

Nestala je kada je imala 15 godina, a nažalost, ni posle četiri godine, nije nađeno ni njeno telo niti tragovi koji bi uputili da Barbara bude pronađena.

Roditelji su potvrdili da je Atila biolovao od teških bolesti, razvojne ometenosti, imao je i epilepsiju, ali kažu da je bio svestan da je njegova sestra Barbara nestala. Skrhani bolom i tugom zbog smrti jednog, a nestanka drugog deteta, oni ipak ne gube nadu da će se vest o Barbarinom pronalasku ipak pojaviti.

Podsetimo, Barbara je nestala 25. novembra 2016. godine, a tog kobnog dana kako se tvrdi, pala je sa senćanskog mosta u reku Tisu. Otac i majka ispričali su tada da je njihova ćerka otišla na proslavu rođendana sa drugarima i nije se vratila kući.

Senta - Mesto gde je pala Barbara Vitrez sa mosta

N. Kolundžija

Senta - Mesto gde je pala Barbara Vitrez sa mosta, Foto: N. Kolundžija

Organizovana je i potraga rekom za telom nesrećne devojke, a ni spasilački tim "Tisa” ni ronioci ni spasioci specijalne žandarmerijske jedinice nisu našli nikakav trag nestanka. Bilo je i nekoliko lažnih prijava da je viđena u sednim zemljama, Bugarskoj, Mađarskoj, pa i Rumuniji ali nije bilo pravog traga ni tada. Slučaj je i tamo evidentiran, ali ni specijalni ronilački tim Mađarske nije ništa našao traganjem po Tisi.

Budno se prati i proverava svaka dojava, a jedna od takvih ispostavilo se lažna, stigla je i iz Rumunije. Informacije o tome da je navodno viđena osoba koja bi mogla biti Barbara Vitez stižu i iz Crne Gore, Bugarske, Albanije, tako da se istraga proširila i na te zemlje.

PROČITAJTE JOŠ: