Branimir Nestorović
printscreen
Branimir Nestorović

printscreen

Branimir Nestorović, Foto: printscreen

Doktor Branimir Nestorović ne želi da odustane od javnog iznošenja svojih stavova uprkos tome što ga mnogi napadaju, pa čak nazivaju i "pomahnitalim"!

Nakon što je na fejsbuku podelio tekst u kom se može pročitati da maske nisu toliko delotvorna zaštita od koronavirusa koliko se priča i da se Amerikanci uprkos tome što redovno nose maske ipak zaražavaju, on je izazvao veliku buru u javnosti.

Da li redovno nosite masku?

 

Bio je čak i na meti nekih medija koji su osudili njegov potez, a sada je dr Nestorović objavio još jedan naučni tekst na temu nošenja maski tokom epidemije, pa se čini da on ne namerava da promeni svoj stav, a čak je odgovorio i onima koji ga kritikuju:

- Kako neko reče "pomahnitali" dr Nestorović ne nudi naučne studije o efikasnosti maski. Ovo je od eksperta za respiratorne bolesti, naslov je dovoljan "maske za sve za covid 19 nemaju solidnu naučnu osnovu" - napisao je on.

Inače, poznato je da je dr Nestorović samoinicijativno napustio Krizni štab, zbog, kako je objasnio, činjenice da mu je dosadilo da bude "crna ovca".

Njegove tvrdnje u suprotnosti su sa zvaničnim preporukama, pa je očekivano da postoji deo javnosti koji osuđuje ovakve njegove istupe.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (8)

Aca

18.10.2020 00:36

Bravo Nestore,da nebese tebe narod bi stvarno poludeo.Najbolji lekar.d

Dr Nemacka

18.10.2020 02:58

Kompletno neodgovorno - u Nemackoj bi Dr Nestorovic, zbog sarlatanskih stavova koje propagira, odavno izgubio aprobaciju tj pravo da radi sa pacijentima - a u javnosti bi mogo da nastupa samo u srlatanskim medijima. Ogromna steta koju je naneo Srbiji!

Mi Si

18.10.2020 13:42

@Dr Nemacka - xaxaxaxaxa a Nemacka je jelte merodavna? Svako ima pravo na svoje misljenje.. Dr.Nestorovic nije ovca pa da ide kud i sve ostale ovce!!!

Aga

18.10.2020 05:01

On treba da pomaze narodu a ne da nam ubija nadu u spas od korone.

Bor Boranin

18.10.2020 08:04

Gospodine profesore Nestorović, pitate se da li ste pomahnitali, dobro pitanje? Odavna ste ogrezli u oblasti pomahnitalosti vašim prolupavanjima i proizvoljnim blebetanjima. Korona vam se unela u mozak. Tu je blizu i dr Predrag Kon.

Ana

18.10.2020 09:01

Eksentrik i egomanijak. I

Slobi

18.10.2020 20:58

Bravo Nestorovicu,jednini ti nisi htio da lazes narod za ovaj lazni virus.A narod opet glup pa vjeruje onom pijunu Vucicu i ostalom sljamu koji postavlja Amerika.Narod nosi maske i boji se virusa kojeg uopste nema,imam sestru koja radi u takozvanoj COVID bolnici,u kojoj zive duse nema.Nakon smrti oca mog prijatelja ,dosli su ljudi koji su nudili mome prijatelju novac,samo da potpise da mu je otac preminuo od korone,cist sljam.

Milanovic

19.10.2020 21:10

Postivani g'dine Nestorovicu, k'o sto rece estradni umetnik "Mogu samo da te mrze, oni sto te ne vole". Zivi, zdravi i srecni bili. Svako dobro Vama i svima koji su Vam dragi.