David Nikolić
privatna arhiva
David Nikolić

privatna arhiva

David Nikolić, Foto: privatna arhiva

David Nikolić (19) iz svrljiškog sela Ribare, koji je nestao u četvrtak 30. jula iz svog porodičnog doma, pronađen je danas. Kako saznajemo, on je pronađen oko 13 sati u blizini sela Ribare. I što je najbitnije, živ je.

U policiji su potvrdili da je on pronađen.

Kako saznajemo, nešto pre 13 sati mladić je otkriven nedaleko od svog sela. Nije bio povređen niti bilo šta ukazuje da je mimo svoje volje napustio porodični dom.

Njegova sestra Dajana Nikolić kazala je da je porodica presrećna što je potraga uspešno okončala.

- Ništa za sada ne znamo, niti gde je pronađen niti gde je bio do sada. Evo, svi ga čekamo da dođe kući. Presrećni smo, mnogo smo propatili ovih dana – rekla je Dajana za Telegraf.

Ona je nakon bratovljevog nestanka objasnila da je bio pod psihijatrijskom terapijom jer je patio od depresije, kao i da mu je neposredno pre nestanka smanjena doza lekova koje je pio pa su mu se simptomi bolesti vratili.

- Postao je opet nervozan i sumnjičav... Tog dana kada je nestao bio je sam sa majkom kod kuće, žalio joj se da ga niko ne razume, da mu niko ne pruža podršku... Oko 17 sati je izašao iz kuće i više se nije vratio.. Od tada ga tražimo, sumnjamo da se krije u nekoj od napuštenih kuća i pojata.. Moguće da ga je strah da izađe, da se boji da će opet biti smešten u bolnicu. Mnogo ljudi ga traži ali za sada nema nikakvih tragova – pričala je pre nekoliko dana zabrinuta sestra.

PROČITAJTE JOŠ: