Struja
Shutterstock
Struja

Shutterstock

Struja, Foto: Shutterstock

Zbog radova na elektrodistributivnoj mreži, u subotu, nedelju i ponedeljak bez električne energije ostaće potrošaci u pojedinim delovima opština Novi Beograd, Čukarica, Vračar, Zvezdara, Voždovac, Obrenovac i Mladenovac, saopštio je danas EPS distribucija.

Na Čukarici u nedelju 24. maja od 9 do 14 sati planirano je isključenje struje u ulici Milorada Jovanovića.

Za ponedeljak 25. maj planirana su isključenja struje na Vračaru od 9 do 13 u ulici Stojana Protića, na Zvezdari od 8.30 do 14 u Bana Ivaniša i Lukijana Mušickog.

Na Voždovcu od 8.30 do 15 u Danijelovoj ulici, Krivolačkoj, Ljube Nedića, Ljubićkoj, Stefana Prvovenčanog i Vojvode Skopljanca, a od 9 do 13 u Braće Jerkovića.

Na Čukarici u ponedeljak od 9 do 16 bez struje će biti potrošaci u Požeskoj ulici.

U ponedeljak od 9 do 14 sati u Obrenovcu bez struje će biti ulice Ljube Nenadovića, Miloša Obrenovića, Vojvode Mišića i Zdravkovića ulica, a u naselju Piroman, Svetozara Stanojevića-Peke i Milete Erakovića.

U Mladenovcu od 9 do 13 sati u ponedeljak bez struje će ostati Stojnik u naselju Aranđelovac, Despota Stefana Lazarevića, Košarna i Milatovica u naselju Crkvine, Jagnjilo, Crkvinjačka, Dr Snežane Dragović, Košarna, Markovačka i Markovac u istoimenom naselju.

U naselju Međulužje - Nova 9, Nova 16 i Vojvode Vićentija i u naselju Mladenovac u ulici Kralja Petra Prvog.