Engleski turisti u Beogradu
printskrin
Engleski turisti u Beogradu

printskrin

Engleski turisti u Beogradu, Foto: printskrin

Između ostalih, komentari koji su se mogli čuti na račun naše zemlje bili su da Srbija nije civilazacija i da jedva čekaju da stignu u Bugarsku za koju su, kažu, čuli da je zemlja trećeg sveta ali svakako bolja od "Srbije koja je ruglo Evrope". Šta su sve tačno govorili možete pročitati u prethodnom tekstu, ali je inicijalni video nakon burne reakcije naših ljudi uklonjen.

Sada je postavljen novi video, negativni komentari su uklonjeni, a snimak počinje izvinjenjem i to na ćirilici:

"Želimo da započnemo ovaj video s izvinjenjem. Prethodno je postavljen i naneo je uvredu narodu Srbije. Naši komentari nisu imali za cilj da nekog uvrede, kao kontekst serije, prati dva idiota koji putuju kroz delove Evrope i namerno propuštaju dobre delove. Namera je bila da se vratimo na neka mesta koja smo posetili i dokažemo da smo pogrešili tako što ćemo posetiti sve dobre delove koje smo propustili. Sve se mislilo u dobrom humoru. Nema propagande i mržnje kako su pomenule neke srpske novine. Ne mrzimo nijedan deo Istočne Evrope - oženjen sam ženom iz Istočne Evrope. Priznajemo da su neki komentari korišćeni s nedostatkom predznanja i da su prouzrokovali uvredu. Zbog toga se izvinjavamo i ponovo postavljamo video bez bilo kakvih negativnih delova o Srbiji", napisali su Jutjuberi.

Pročitajte još:

Komentari (7)

branka met

03.01.2021 14:19

Engleski humor? Ako se o tome radi, onda je loš baš kao i engleska hrana.

srbofobija

03.01.2021 14:27

Divno... deb-Vil i bez-Stid uputili IZVINJENJE! Šta čeka srbofobna ološ i bagra koja opseda srpske portale... vakcinu...!?!

milic

03.01.2021 14:37

MA ne bitni ste. Sto dalje od Srbije, malo je sto ste Nas bombardovali.??

vuk

03.01.2021 15:28

Stoka i britanske bljuvotine, nakaze i strašila, na svetu veće ružnoće nema od britanaca!!!

Balija

03.01.2021 22:20

@vuk - Vuce ,ti si Srbin ,vidis kako boli jedno od mogucih gledanja na Srbiju.Zamisli vase viceve o Muju i Fati koje Bosnjaci citav zivot trpe sve zbog predrasuda koje su nastali o njima kao koncept velikosrpske politike.

petricc.a

03.01.2021 16:20

Ма немој....

vlada

03.01.2021 17:19

Da nije ove anglosaksonske gamadi svet bi bio puno lepse mesto,sav nemoral,razvrat,aroganciju,sve najgore moguce vec vekovima prezentuju,obican olos i pljackasi grobova.