BRAZILAC ZALJUBLJEN U SRBIJU: Došao je pre 6 godina i već savršeno govori srpski, a ljubav prema Srbiji deli sa svima!

Kada je harizmatični Meksikanac Karlos Franko pre šest godina došao u Srbiju, nije ni slutio koliko će se zaljubiti u podneblje, kulturu i način života na Balkanu.

U međuvremenu je učestvovao u kvizovima „Slagalica” i „Ja volim Srbiju”, a ovom emisijom u kojoj putuje po našoj zemlji je brzo osvojio srca gledalaca Balkan Tripa.

 Naučio je savršeno da govori srpski, ali je tek počeo da upoznaje tajne naše zemlje. U serijalu „Welcome to the Balkans“ cilj mu je da otkrije posebnosti svakog srpskog kraja, da isproba najbolja jela i pića, da se upozna sa znamenitostima i oseti gostoprimstvo po kojima je Balkan poznat. Na svom putu upoznaje i druge strance koji su se doselili u Srbiju i već neko vreme žive ovde jer su se zaljubili u domaću kulturu kao i on. Karlosov vedri duh donosi dašak dobrog raspoloženja i toplinu koja se oseća preko malih ekrana, a njegov smeh je zarazan za sve i sa jedne i sa druge strane kamere.

 Ne propsutite nijednu Karlosovu avanturu, od ljutih paprika u Kuršumliji, preko niškog vozića na južnoj pruzi, do kraljevskih vina u Topoli. Svake srede u 16.30, samo na televiziji Balkan Trip!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi