Predrag Kon
Tanjug/ Tanja Drobnjak
Predrag Kon

Tanjug/ Tanja Drobnjak

Predrag Kon, Foto: Tanjug/ Tanja Drobnjak

Ovim povodom se oglasio i sam šef stručnog štaba na svom Fejsbuk profilu, gde je doktor inače veoma aktivan.

- Neprekidno sam u Srbiji, na istoj adresi, na istom poslu... potpuno spreman da odgovaram za sve što sam činio radeći svoj posao. U svojoj Srbiji do kraja svog života. STOP KOVID 19!

Ovo nije prvi put da izjave doktora Predraga Kona javnost ne odobrava, stoga je pre nekoliko dana odlučio i da da ostavku.

On je najavio mogućnost da se povuče iz stručnog tima, a razlog su kritike koje je pretrpeo nakon što je objavljena informacija da je korona virus zarazio veliki broj ljudi u Gerontološkom centru u Nišu.

- Koliko vodim po fejsbuku, glavni krivac za prodor virusa u Gerontološki centar u Nišu sam ja i stručni tim. Vreme je da se povučem zbog toga i prepustim boljima da vode pandemiju. Bolje ne umem i ne znam. Ratove neću da vodim ni protiv koga, osim protiv virusa. Neprekidno pratim sve misleće ljude i kako se gnev umesto na situaciju i sam virus okrenuo prema meni i stručnom timu. Vreme je da se sklonim. Privremeno isključenje. Sve najbolje - napisao je doktor i Šef stručnog štaba Predrag Kon tada.

Komentari (3)

Misho

22.04.2020 21:50

Doktore,mislim da imaš podršku celog naroda.Bandita je bilo i biće.

Sladjana

23.04.2020 01:21

Doktore Vi ste CAR!! Boli Vas uvo za negativne komentare i izjave "pacijenata"!

Mare 1

23.04.2020 16:46

Poštovani dokktore KON. Ne sumnjam da Vam je,kao časnom čoveku, teško kada čujete ovakve nebuloze. Molim Vas da ih zanemarite. Apsolutnoje sigurnoda nećete biti hapšeni već odlikovani.