Prostitutka i mušterija
Profimedia
Prostitutka

Profimedia.rs

Prostitutka, Foto: Profimedia.rs

Devojka iz Srbije koja se bavi prostitucijom doživela je neprijatno iznenađenje kada joj se jedna mušterija pojavila na vratima. Njenu ispovest prenosimo u celosti:

"Kada sam imala samo 16 godina počela sam da radim one stvari za novac. U početku je to bilo za neki jeftini poklon, ali kasnije je postalo ozbiljnije.

Javna kuća

MUP

Javna kuća, Foto: MUP

Sa 17 godina je to bilo ozbiljno. Odvratno bih se osećala svaki put, ali morala sam zbog novca. Pre par dana mi se na tajni broj javio jedan nepoznat muškarac, dobio broj preko prijatelja i tako to…

"NE POSTOJI DRUGO OBJAŠNJENJE" Žena ostala trudna gledajući p*rno film?! Muž otišao u vojsku, a posle devet meseci otkrili su na koga dete liči!

Dogovorili smo se da se nađemo u jednom hotelu nadomak grada. Nisam ni slutila sa kim se zapravo dopisujem. Otišla sam na dogovorenu adresu, a kada mi je otovorio vrata noge su mi se odsekle. Ispred mene je stajao moj prvi komšija, najbolji prijatelj mog tate…

Par trenutaka sam stojala nemo, a onda mi je rekao da uđem. Ima 54 godine, nikada se gore nisam osećala, već se ovim poslom bavim sedam godina, ali ovo je ubedljivo najgori trenutak.

Prostitutka, seks, prostitucija

Shutterstock, ilustracija

Prostitutka, seks, prostitucija, Foto: Shutterstock, ilustracija

Hladan znoj me oblije kada shvatim sa kim sam bila, a još gore mi bude kada mi prođe kroz glavu šta da se u sobi pojavio neki rođak, ne daj bože tata…

Sve više razmišljam da prestanem sa ovim, par puta i jesam, ali… uvek zareba neki novac, a jedini način na koji ga mogu zaraditi je ovako", zaključila je devojka.