POSLANIK DEMOKRATA BRANI ĐINĐIĆA "Kapetan Dragan je kukavica i ratni zločinac!"

Poslanik DS-a ustao u odbranu pokojnog premijera Srbije Zorana Đinđića.

Kapetan Dragan
Kapetan Dragan, Foto: Tanjug

Balša Božović, narodni poslanik Demokratske stranke na čijem je čelu nekada bio Zoran Đinđić, poručio je u izjavi za „Alo!” da je Dragan Vasiljković (65), poznatiji kao Kapetan Dragan, kukavica i ratni zločinac. 

Kapetan Dragan
Kapetan Dragan, Foto: Alo.rs/ Dejan Briza

- O kukavicama i ratnim zločincima koji su napustili i izdali Srbe u Krajini po naređenju Slobodana Miloševića i izložili ih najvećem etničkom čišćenju posle Drugog svetskog rata, Oluji, nemam šta da kažem - rekao je on kada smo ga upitali da prokomentariše Vasiljkovićevu izjavu da će lično garantovati da Milorad Ulemek Legija (52) i Zvezdan Jovanović Zveki (56), osuđeni na po 40 godina zbog ubistva premijera Zorana Đinđića, budu pušteni na uslovnu slobodu.

Balša Božović
Balša Božović, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

- Njihov kukavičluk i sramota zapisani su u istoriji. Taj lažni kapetan hvali ubice Zorana Đinđića jer se prepoznaje sa njima u kukavičluku i zločinu. To im je zajedničko. Ni jedni ni drugi, da nisu od Miloševića dobili po šaku dolara da budu na ratištu 90-ih, ne bi ni znali gde žive Srbi - zaključio je Božović.

Zoran Đinđić
Zoran Đinđić, Foto: Tanjug

Podsetimo, Vasiljković je pre nekoliko dana istakao da će garantovati da Milorad Ulemek Legija i Zvezdan Jovanović Zveki budu pušteni na uslovnu slobodu i objasnio da će to zahtevati jer su Legija i Zvezdan „velike srpske patriote i heroji koji su branili Srbiju“.

Zvezdan Jovanović i Legija
Zvezdan Jovanović i Legija, Foto: Alo.rs

- Prihvatam da im budem garant, staviću sve što imam na kocku! Siguran sam da će, ako meni Legija i Zvezdan daju reč, to i ispoštovati. U slučaju puštanja, oni bi imali restrikcije. Red je da poslednji deo života provedu na slobodi, da im se bar to što su nosili srpsku uniformu i stavljali život na kocku uzme kao olakšavajuća okolnost, a ne otežavajuća - rekao je on. E. A.

Povezane vesti

 • Korisnik: Laki
  26/05/2020 - 15:23
  Kapetan Dragan je neko cije ime treba da izgovaras sa postovanjem, ali ti si nebitan lik da bi njega komentarisao
 • Korisnik: Grupa građana - Kapetan Dragan
  25/05/2020 - 17:00
  Ja sam neko ko je pored Kapetana Dragana, neko ko je bio vojnik, neko ko zna koliko je Kapetan Dragan slavan u narodu u ovom trenutku! Narod voli Kapetana Dragana. Pročitajte nešto o njemu, pogledajte neki snimak njegove bilo koje izjave...
 • Korisnik: buco
  25/05/2020 - 08:10
  o cemu pricas buzdovanu
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi