Doktor Milan Mileusnić
youtube screenshot/ opijumbg
Doktor Milan Mileusnić

youtube screenshot/ opijumbg

Doktor Milan Mileusnić, Foto: youtube screenshot/ opijumbg

SMA klinika sa velikim žaljenjem obavestila je javnost da je njen osnivač i direktor, doktor Milan Mileusnić, preminuo u 49. godini života, posle kraće i teške borbe sa opakim virusom COVİD-19, prenosi.

Specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije, doktor Mileusnić, bio je član Američkog udruženja fizijatara, Fimsa, Srpske asocijacije fizijatara i UMSS. Bio je predsednik i jedan od osnivača Udruženja za regenerativnu medicinu i proloterapiju Republike Srbije, kao i direktor klinike za rehabilitaciju u Harareu, Zimbabve.

Doktor Mileusnić je bio i jedan od omiljenih lekara naših sportista, glumaca i pevača, navodi se u saopštenju.

Od naših poznatih ličnosti, ovom terapijom izlečili su se naši poznati sportisti: Ivana Španović, Mihail Dudaš, Vanja Udovičić i drugi vaterpolo reprezentativci, košarkaši Aleksandar Rašić i Nikola Korać, rukometašica Andrea Lekić, hrvatska rukometašica Katarina Bralo, perjanica rukometaške reprezentacije Crne Gore Katarina Bulatović, a od estradnih zvezda to su: Marija Kilibarda, Milica Milša, Milan Vasić, Andrija Milošević, Petar Strugar, Viktor Savić, Irina Kruška…

Vreme i mesto sahrane će biti naknadno objavljeno.

Pročitajte još: