SLEPI PUTNICI MEĐU GLAVICAMA KUPUSA Na Horgošu carinici tokom pregleda tovarnog kamiona otkrili nešto neobično

Podsećamo da je od početka godine carinska služba Srbije sprečila gotovo 400 migranata u pokušaju da ilegalno pređu granicu skriveni u tovarima robe

Migranti
Foto: Shutterstock

Carinici su 25. maja 2020. godine na izlazu graničnog prelaza Horgoš, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj osmorice migranata da ilegalno pređu državnu granicu skriveni u tovaru svežeg kupusa.

Migranti su otkriveni u tovaru kamiona severno-makedonskih registarskih oznaka kojim je iz te zemlje ka Poljskoj transportovan svež kupus.

Zahvaljujući izlaznoj kontroli na carinskom mobilnom skeneru, u tovaru su uočene ljudske siluete kojima u svežem kupusu svakako nije bilo mesto.

Nakon toga je usledio i detaljan pregled, kada se videlo da je na kamionu oštećeno carinsko obeležje, što je siguran znak da je neko nasilno pokušao da uđe u tovarni deo.

Zbog toga su carinski službenici otvorili taj deo kamiona i u njemu zatekli osam (8) migranata iz Avganistana koji su predati u nadležnost službenika granične policije.

Podsećamo da je od početka godine carinska služba Srbije sprečila gotovo 400 migranata u pokušaju da ilegalno pređu granicu skriveni u tovarima robe.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi