Žena krade cveće
privatna arhiva
Žena krade cveće

privatna arhiva

Žena krade cveće, Foto: privatna arhiva

Sigurnosna kamera ispred jedne stomatološke ordinacije u zgradi na Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu, zabeležila je kako izvesna žena krade cveće.

-Reč je o vremešnoj, doteranoj gospođi, koja odaje utisak fino vaspitane žene, pa većina nikada ne bi pomislila da je kradljivica. Još više iznenađuje to što mi je na istom mestu četiri puta ukrala cveće, a u tome je ni korona nije sprečila, kaže za Alo.rs doktorka Maja Bjelica.

Maja Bjelica

privatna arhiva

Maja Bjelica, Foto: privatna arhiva

-Bilo mi je zgodno da posadim baš zamije jer je u hodniku malo mračno, a one ne traže svetlost i često zalivanje. Posadila sam ih jer volim da ulepšam kako prostorije u kojima živim i radim, tako i hodnih kroz koji prolazim. To ccveće se svidelo i komšijama, isto i kada sam okrečila hodnik, priča Maja Bjelica neskrivajući bes što joj je ukradeno cveće.

-Prvi put su mi zamije ukradene u julu prošle godine, potom na jesen, a poslednji, četvrti put, za vreme vanrednog stanja usred korona virusa. Na snimku izgleda kao da je ta žena bila u kupovinu i na pijaci, jer je u jednoj ruci imala kesu, a drugom je spremno izvadila još jednu i spakovala moju zamiju sa sve zemljom na žilama, objašnjava Maja Bjelica. Ona ističe da je cena jedne zamije 2.000 dinara, što znači da je oštećena za 8.000 dinara.

Preporučujemo još:

 

Ovaj put Maja Bjelica je ispred ordinacije posadila, kako kaže, veoma otrovno cveće - difenbahije, poznato po tome što donosi nesreću.

-Pošto ta žene toliko voli cveće, čekam da vidim da li će ukrasti i difenbahije. Zamije više neću saditi, poručuje Bjelica.

Pročitajte i:

 

Komentari (4)

veselnik

24.06.2020 19:53

Baba se kandidovala za Zadrugu!

Батица

25.06.2020 12:48

Шљамић, хахахаха!

Dunja

26.06.2020 11:49

Gospođo u maxi i tempo marketima imate izuzetno lepu i ne baš malu zamiju po ceni 499 dinara ? a jako veliku (1.5m visine) i bujnu kupila sam za 800 dinara, žao mi je što se gospođa što krade blamira za to ali i Vi ste ga baš precenili štetu ?

N.N

26.06.2020 20:36

@Dunja - Nezna Covek kako da se zastiti I odbrani od napasnika I Ztetocina... Uzas Divljastvo