Predrag Trivanović
Facebook/Predrag Trivanović
Predrag Trivanović

Facebook/Predrag Trivanović

Predrag Trivanović, Foto: Facebook/Predrag Trivanović

- Čoveka koji je preživeo rat u Hrvatskoj, Košare... ubila je korona. Peđa je bio jedan od najplemenitijih ljudi koje sam upoznala. Svoj posao radio je časno, pošteno, odgovorno.

Njegove ruke spuštale su svakog pacijenta sa petog sprata, njegove ruke učestvovale su svakoj reanimaciji, vadile unesrećene iz saobraćajnih nesreća...

Punopravni član ekipe bez kojeg se ne može. Naš Peđa bio je vozač saniteta. Njegov život nije manje bitan od života lekara i drugih zdravstvenih radnika. Počivaj u miru dobri čoveče, neka te anđeli čuvaju - reči su koje je napisala njegova koleginica Aleksandra.

Ispod tužne vesti da je jedan od omiljenih članova tog nerazdvojnog tima pančevačke Hitne pomoći preminuo, nižu se reči i emotivne poruke kojima se Pančevci opraštaju od Peđe.

- Nije Peđa bio jednaki član, mi u hitnoj smo jedna porodica, a on je bio naš brat! Nema kod nas toga: "ja sam doktor, ti si sestra, vozač"... Mi smo tim! Tim koji gine svi za jednog, jedan za sve! Peđa je na asfaltu, dragi moji, od marta gledao zlu u oči i borio se i za vas i za nas! Večeras ću pogledati u nebo i reći: "Hvala, čuvaj nas, ali ovo nije zbogom, nije kraj!" - napisala je još jedna Predragova koleginica.

- Dragi Peđa, počivaj u miru. Lično sam ga poznavala, iz istog smo kraja. Tuga velika.

- Počivaj u miru Božijem, požrtvovani čoveče, neka te anđeli čuvaju. Iskreno saučešće porodici i kolegama - samo su neki od emotivnih komentara.

Pročitajte još: