NIS
alo.rs
NIS

alo.rs

NIS , Foto: alo.rs

Ova inovativna usluga kompanije NIS nastala je u saradnji sa kurirskom službom D Express, a njeno uvođenje omogućilo je našoj najvećoj domaćoj naftnoj kompaniji da postane prvi maloprodajni lanac na domaćem tržištu koji je obezbedio preuzimanje porudžbina na benzinskoj stanici.

Preuzimanje porudžbina u „dva klika“

Prilikom onlajn porudžbine ili porudžbine pozivom broja telefona kurirske službe D Express potrošači mogu kao adresu za isporuku da navedu jednu od 30 NIS Petrol ili GAZPROM benzinskih stanica na kojima je ove usluga dostupna. Kurirske pošiljke se čuvaju u specijalnim skladišnim uređajima za preuzimanje paketa, odnosno paketomatima, a paket se preuzima unosom koda dobijenog putem mobilnog telefona, na benzinskoj stanici odabranoj pri zakazivanju porudžbine. U slučaju plaćanja pouzećem, uplata se može izvršiti na kasi benzinske stanice na kojoj je paket isporučen.

NIS

alo.rs

NIS , Foto: alo.rs

Ova jedinstvena usluga rezultat je stalnog rada kompanije NIS na uvažavanju potreba svojih korisnika kao i praćenja svetskih trendova kada je reč o inovativnom pristupu u poslovanju. NIS nastavlja sa poboljšanjem dostupnosti usluge u okviru najveće NIS Petrol i GAZPROM maloprodajne mreže naftnih derivata na domaćem tržištu, kako bi što većem broju potrošača i građana bilo omogućeno da na brz, efikasan i pouzdan način preuzmu svoje pošilje, na najbližoj benzinskoj stanici NIS-a i u vreme koje im najviše odgovara.