grudi
shutterstock
grudi

shutterstock

grudi, Foto: shutterstock

 

„Alo!“ i Opšta bolnica „Atlas“ iz Beograda obezbedili su za čitaoce „Alo!“ niz besplatnih specijalističkih pregleda i operativnih zahvata.

U akciji mogu da učestvuju svi čitaoci, a odluku o tome koji čitalac dobija pregled ili intervenciju donosi konzilijum lekara Opšte bolnice „Atlas“, koji na osnovu dostavljene medicinske dokumentacije procenjuje kome je pregled ili intervencija najpotrebnija.

Od sutra, 10. Februara, dodeljujemo operaciju smanjenja grudi.

Žene koje imaju proporcionalno prevelike grudi u odnosu na telo mogu se, pored estetskih problema, suočiti i sa brojnim zdravstvenim problemima. Intervencija smanjenja dojki ili redukcijska mamoplastika koja se izvodi u okviru Atlas bolnice jedno je od najadekvatnijih rešenja za taj problem.

Osobe s velikim grudima često trpe bolove u vratu i leđima, česte glavobolje, otežano se kreću, ne mogu se baviti sportom te imaju upale kože ispod dojki ili crvenilo i žuljeve od bretela grudnjaka, teškoće u disanju tokom noći, nemogućnost spavanja na stomaku... Smanjenje velikih grudi je vrlo efektan estetski zahvat koji osim lepše figure i skladnijeg tela ženama s prevelikim grudima pruža i fizičko olakšanje.

NAČIN PRIJAVLJIVANJA:

1. Isecajte kupone - Od ponedeljka do petka u „Alo!“ objavljujemo kupone (1-5), a subotom džoker (koji zamenjuje bilo koji kupon). Džoker može menjati i više kupona. Na svakom kuponu je označen broj kupona i naziv pregleda ili intervencije koja se dodeljuje u toj nedelji i u obzir će biti uzeti SAMO pacijenti sa dijagnozom koja je kompatibilna sa uslugom od te nedelje.

2. Popunite talon - Talon izlazi nedeljom i na njemu treba popuniti ime i prezime, adresu, kontakt telefon i broj lične karte. Svojim potpisom dajete saglasnost da „Alo!“ može objaviti vaše ime i fotografiju i da ćete iskustvo pre i nakon pregleda ili intervencije podeliti sa čitaocima „Alo!“.

3. Pripremite medicinsku dokumentaciju, tj. preporuku lekara za ovu intevenciju - Napravite kopije, jer poslatu zdravstvenu dokumentaciju ne vraćamo.

4. Spakujte u koverat kupone, talon i dokumentaciju i pošaljite u redakciju „Alo!“, Kosovska 26, 11000 Beograd.

Pošiljke treba da stignu najkasnije do ponedeljka, 24. februara. Prijave koje stignu nakon tog datuma neće biti uzete u obzir.