Snajperisti Vojske Srbije
Printscreen/Youtube
Snajperisti Vojske Srbije

Printscreen/Youtube

Snajperisti Vojske Srbije, Foto: Printscreen/Youtube

Desetar Vojske Srbije Ivan Obrenović osvojio je prvo mesto u konkurenciji mešovitih snajperskih parova iz 21 zemlje na Međunarodnim vojnim igrama u Belorusiji. Desetar Obrenović, pripadnik Specijalne brigade, takmičio se u paru sa pripadnikom Oružanih snaga Uzbekistana. Ministar odbrane Aleksandar Vulin uputio je čestitke desetaru Obrenoviću na postignutom rezultatu, saopštilo je Ministarstvo.

Pročitajte još:

Ekipa Vojske Srbije drugi put se takmiči u disciplini "Snajperska granica", koja se održava blizu grada Brest u Belorusiji. Podsećamo da je prošle godine u takmičenju mešovitih snajperskih parova potporučnik Đorđe Lapčević osvojio prvo mesto u konkurenciji 18 mešovitih snajperskih parova.

Iako neutralni, postaju moćna vojna sila i spremaju tektonske promene?! I Putin je zabrinut ?! (VIDEO)

Posle dvesta godina, koliko je bila u statusu neutralne države, Švedska planira da učestvuje u projektu stvaranja jedinstvene evropske vojske, najavio je ministar odbrane te zemlje Peter Hultkvist.

"Snajperska granica" jedna je od 32 vojne discipline na ovogodišnjim Međunarodnim vojnim igrama koje se od 3. do 17. avgusta održavaju istovremeno na 21 poligonu u 10 zemalja: Rusiji, Azerbejdžanu, Jermeniji, Belorusiji, Indiji, Iranu, Kazahstanu, Kini, Mongoliji i Uzbekistanu.

Ukrajina sprema JEZIVO rešenje za proruske oblasti u Donbasu! Zelenski gori od Porošenka?!

AUTOR: Alo/fort-russ.com/V.M. DATUM I VREME: 13.08.2019. 16:21 Ukrajina sprema veliku masovnu ofanzivu protiv Donjecka u Donbasu, izjavio je u ponedeljak portparol republikanske narodne milicije. Ukrajinska vojska, Foto: Printscreen/Youtube * Sukobi na istoku Ukrajine traju od aprila 2014.

Broj učesnika prelazi 5.000, svrstanih u 223 ekipe koje dolaze iz 39 zemalja iz Evrope, Azije, Afrike, Centralne i Latinske Amerike.

BONUS VIDEO: Snajperista američkih Foka upucao vozača mercedesa