Jovo Kecman
Privatna arhiva
Jovo Kecman

Privatna arhiva

Jovo Kecman, Foto: Privatna arhiva

Kecmanu, koji je bio poznati instruktor i trenirao mnoge javne ličnosti, trag se izgubio pre skoro mesec dana, a porodica je apel za pomoć uputila i preko sajta "Nestali Srbija".

- Moj sin je 24. septembra oko 19 sati izašao iz kuće i rekao mi da sa drugom ide do Malog Mokrog Luga. Poneo je u džepu najmanje 16.000 evra. Ja sam ranije podigao kredit i pozajmio nešto para, kako bih mu dao. Nije mi rekao za šta mu je potrebno toliko para, a ja ga i nisam pitao, jer sam imao poverenje u njega - rekao je za "Kurir" Mile Kecman, Jovov otac.

Da li poštujete mere protiv koronavirusa?

 

On je dodao da je jako zabrinut zbog svega.

- Sin mi nije pričao da mu neko preti, traži novac ili ga ucenjuje. Samo je jednom pomenuo da ima neki lični problem, a ja sam to povezao sa ljubavnim problemima - priča Mile.

Kako objašnjava, sa Jovovom devojkom i advokatom prijavio je nestanak policiji.

- U prvom momentu sam se zbunio i uspaničio što ga nema, potpuno sam se izgubio. Ispričao sam policiji sve što znam. Niko ne zna gde mi je sin, a ja sam očajan - naveo je Mile.

Njegov otac ispričao je da je mislio da njegov nestanak ima veze sa nekim devojaka, jer je Jovo uvek bio popularan među ženama, te da je tako možda otišao sa nekom. Međutim, sada sumnja da se upetljao u nešto i da ovo ima veze sa kriminalcima, piše "Kurir".

Zdrav život

Otac dodaje da je Kecman voleo lepo da živi.

- Držao je teretanu, zdravo je živeo, nije se drogirao i prezirao je narkomane, nije pušio, nije pio. Međutim, voleo je luksuzan život i uvek mu je bilo malo novca, smatrao je da ne zarađuje dovoljno - kaže on i napominje da sa Jovovom devojkom otvara teretanu svakog dana, ali da otkako je on nestao, gotovo niko i ne dolazi da trenira.

Poznati trenirali kod njega
Na društvenim mrežama Jovo Kecman je redovno objavljivao snimke i fotografije svojih treninga, a među klipovima su i treninzi manekenke Dejane Živković, koja je svojevremeno bila u vanbračnoj zajednici sa Jovanom Vukotićem, navodnim vođom "škaljarskog klana". Međutim, njih dvoje više nisu zajedno. Na profilu njegove teretane navedeno je da se bavi akrobatikom, gimnastikom i "military workout".

Podsetimo, u trenutku nestanka na sebi je imao crnu majicu i braon-sive pantalone, navodi se na sajtu "Nestali Srbija". Prema podacima objavljenim na ovom sajtu, Jovo je visok 182 centimetara, težak oko 80 kilograma i ima braon oči.

Pentagram na Fejsbuku

Jovo Kecman je na Fejsbuku pet dana pre nestanka objavio misterioznu poruku, na kojoj je bio nacrtan pentagram u krugu. U poruci se između ostalog pominju paganska božanstva, iluzije, verovanja, čast i dostojanstvo.

- Želeći nešto čovek izgradi iluziju, zasnovanu na prevari, laži, interesu...Vrteći se u njoj pada i prihvata najgore osobine koje nisu dostojne. Kažnjavajući sebe zbog nečega što je bila laž i prihvatajući da je izgubio dostojanstvo i čast... - napisano je između ostalog u ovoj objavi.