Danica Grujičić
Screenshot/RTS Ordinacija - Zvan
Danica Grujičić

Screenshot/RTS Ordinacija - Zvan

Danica Grujičić, Foto: Screenshot/RTS Ordinacija - Zvan

- Ja živim za to kada će prva vakcina biti zapakovana na Trolaku ovde kod nas i ako to zaista bude tačno, mi ćemo se osloboditi korone i pre leta. Veoma me raduje činjenica da će Torlak konačno krenuti u proizvodnju vakcine.

Najpre pakovanja, a potom i na proizvodnju. Nadam se da će to biti jedan izuzetan povratak na tržište, i jako je važno da mi imamo svoju vakcinu, bez obzira što ne sumnjam u kvalitet nijedne od vakcina, ali je jako važno da Srbija bude vakcinalno nezavisna država, jer onda niko ne može da vas ucenjuje - navodi dr Danica.

Ona je navela da je neophodno da Torlak ostane državna institucija.

- Torlak treba da ostane državni i on treba da nam da vakcinu, i nadam se da će se vratiti poverenje u narodu vezano za vakcine. I to bi trebalo da bude kraj tih besmislenih priča kako su vakcine opasne. Vakcina je dostignuće čovečanstva, u to ne sumnjam. Imati svoju vakcinu proizvedenu u državi samo je dokaz da smo mi jedna ozbiljna država koja brine o svojim građamnima.

Doktorka Grujičić oštro je iskazala svoj stav o onima koji govore da je vakcinacija opasna.

- Pričati o tome da se ne treba vakcinisati je potpuno neodgovorno. LJudi često čuju ono što žele, ne slušaju dobro - kaže doktorka.

Komentari (3)

Bilja

08.04.2021 08:15

Pre mesec dana cenjena doktorka je izjavljivala da ona ece jos uvek da se vakcinise ,pa je moja prijateljica koja je bila njen pacijent donela odluku da se ne vakcinise.Sad je promenila pricu

mirnikolic

08.04.2021 09:08

Apsolutno ti ne verujem Danice, zašto bi ti sa takvom tvojom pričom bila pametnija i mudrija od profesorke dr Nade Kostić.

Srbijanac

08.04.2021 11:30

SRBIJA VOLI DANICU I UPIJA SVAKU NJENU REC. ZAMERAM JOJ STO TOLIKO PRICA O TORLAKU, SAD JE VAZNO DA OBJASNJAVA ZASTO SE TTEBA VAKCINISATI, TO JE SAD NAJVAZNIJE!