problematičan petar
printskrin
problematičan petar

printskrin

Foto: printskrin

Nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić zbog drastično povećanog broja zaraženih kovidom, u Beogradu proglasio vanrednu situaciju i na konferenciji saopštio da će ponovo uvesti policijski čas, koji će trajati od petka do ponedeljka, jedan od učesnika sinoćnih protesta, Petar Đurić, poslao je uznemiravajuću poruku. 

Naime, ovaj mladić je sin pokojnog slikara Ljubiše Đurića iz Majdanpeka koji je preminuo od korone. 

-Nije bilo respiratora u Zemunskoj bolnici i dan danas nisam dobio rezultate testova da je umro od korone, a na sva usta su pričali kako poklanjamo respiratore, rekao je sinoć jedan od učesnika spontanog protesta, Petar Đurič.

Ovaj problematičan momak je i kao srednjoškolac imao nepristojne i nasilničke ispade. Kao gimnazijalac je stalno pravio haos, a jednom je čak maltretirao profesora istorije Nebojšu Bazića. Petar Đurić je poznat pod nadimkom Đufa, neko vreme je živeo, studirao i igrao košarku u Americi, ali je u Majdanpeku upamćen kao vrlo problematičan. Kao gimnazijalac je više izostajao sa nastave nego što je bio u školi. Pošto su njegovi roditelji bili imućni, Petar je među prvima dobio mobilni s kamerom i stalno je izazivao nevolje - snimao je svašta, pa čak i kako maltretira profesora i snimke kačio na internet. Taj snimak s profesorom je odmah morao da skine jer se digla velika frka. Od svega ga je štitila majka, koja je u školi predavala likovno, a samim tim i drugi profesori.

Preporučujemo:

Školski drugari i poznanici pričaju da je Petar Đurić stalno zloupotrebljavao kameru telefona, pa je tako snimio rođenog oca golog.

Podsećanja radi, mediji su pisali kako je ovaj nasilnik Đurić maltretirao profesora.

- Mahao mu je srednjim prstom ispred lica i uglas mu govorilo: „Skini se, kurvo, hajde dromfuljo, bre“. O ovom incidentu zaposleni u Gimnaziji „Mile Arsenijević Bandera“ nisu hteli da govore, a direktor nije bio u školi celog dana. I sam Petar je putem mejla potvrdio da je u Americi, ali nije hteo da prizna da je on snimao profesora i učestvovao u njegovom maltretiranju, ispričao je Đurićev školski drug.

Profesoru gurao srednji prst u usta

printskrin

Profesoru gurao srednji prst u usta, Foto: printskrin

Nakon ovog incidenta pokojni Petrov otac Ljubiša Đurić, rekao je da on ne zna da je njegov sin maltretirao profesora Nebojšu Bazića.

- Nemojte o tome ništa da me pitate. Hajde da pričamo o pozitivnim stvarima i svima će biti lepše. Otkud znam da li je moj sin učestvovao u tome?! I da jeste, nije bio sam. Za sve je kriv sistem školstva. Sin mi sada živi u Americi i uspešan je. To se desilo pre mnogo godina - kazao je Ljubiša Đurović i dodao da je profesor Bazić izuzetno fin čovek i njegov kućni prijatelj.

Nakon tvrdnje Petra Đurića da mu je otac preminuo od koronavirusa usled nedostatka respiratora u zemunskoj bolnici, oglasio se i ministar zdravlja Zlatibor Lončar koji je demantovao ove navode.

- Nije istina da mu je otac preminuo zbog nedostatka respiratora!. Zemunska bolnica od prvog momenta ima više od 75 respiratora, ali da se ni u jednom trenutku nije koristilo više od 30.

 

Pročitajte:

 

 

Komentari (8)

voste

08.07.2020 11:42

ok,problematican,los,zao...ali postavlja se pitanje zbog ceha mu je preminuo otac?Da li je to istina sto prica

Nikola

08.07.2020 11:48

Budaletinu u zatvor i manje prostora u sredstvima informisanja takvo. ološu.

dasa

08.07.2020 12:13

Još jedan narkos u nizu .

sasailik

08.07.2020 12:22

Ovu stoku treba ubiti.

sasa

08.07.2020 12:50

Ovoga znam,,, mali je bolestan nasilnik, alkohol mu je osnova svega, a mislim sada da mu i narkotik fali,, kriza..

beba

08.07.2020 14:29

Po ocima mu vidis da je narkomancina

Čekaj

08.07.2020 21:24

U onim kolima hitne pomoći je možda bio nečiji otac, majka,dete ili je čekao na pomoć. Dokle više da stoka razbija i lupa. Gađaju policiju,lome pa nismo ćoravi i ludi bre. Posle kad dobiju po tikvama kukaju. Dokle više da nas šaka budala maltretira.

neko,bilo ko,nevazno!

09.07.2020 09:01

Kako je moguce da do sada nije poslat na "doskolovavanje"?Naucio se da "dize revolucije",a nezna motiku da uhvati u ruke!Nabijao profesoru prste u usta...?I jos ima tu ruku???Slobodno,proglasite me za sta hocete!Pitam:Da li bi neko od Vas zeleo da je bio na mestu profesora?Pa onda sledece:O sta sada sa njim?Ovo je korpus delikti...Ili na kopanje,riljanje,oranje...Ili mu dodelite nagradno letovanje,kako bi bio odmoran za sledeci PIK!Trece nema!