APSOLUTNI HIT! LAPOVČANIN KOJI JE NADUVAO 4,48 NIJE STOPIRAN ZBOG ALKOHOLA Policija ga zaustavila iz drugog razloga

A.Đ (56) koji je automobilom „opel korsa“ upravljao sa 4,48 promila alkohola u krvi, zapravo nije zaustavljen od strane policije zato što je bio pijan.

Alkohol vožnja alkotest
Foto: Tanjug/Tanja Valič

Zapravo, policija ga je izdvojila iz saobraćaja zato što nije imao vezan sigurnosni pojas. Daljom kontrolom utvrđeno je da je bio mrtav pijan.

Da li ste nekad pijani vozili?

Ukupan broj glasova: 99

  • Jesam: 42% (42)
  • Nisam: 41% (41)
  • Samo pripit: 13% (13)
  • Ne sećam se: 3% (3)

Policija je bila u čudu kada je u svesnom stanju i komunikativan, prilikom kontrole „naduvao“ za Šumadiju rekordnih 4,48 promila!

"Odavao je utisak da je u vidno alkoholisanom stanju, ali nije bio dezorjentisan i nesposoban za saradnju.Takođe, nije odbijao nikakav vid saradnje. Pre alkotestiranja A.Đ se izjasnio da je konzumirao alkohol neposredno pre zaustavljanja, tačnije pet minuta ranije, tako da je patrola istog alkotestirala nakon petnaest minuta od momenta zaustavljanja", kaže izvor iz MUP-a.

Inače, komšije u Lapovu kažu da je neslavni rekorder poznat kao neko ko se gotovo svakodnevno odaje alkoholu.

Vozaču je određeno zadržavanje do 12 časova radi istrežnjenja, a potom je zbog učinjenog prekršaja nasilnička vožnja priveden sudiji za prekršaje. Kažnjen je sa 30 dana zatvora, novčanom kaznom od 140.000 dinara, 15 kaznenih poena i devet meseci zabrane upravljanja vozilom B kategorije.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi