Anika
Budi human
Anika

Budi human

Anika, Foto: Budi human

 Ovaj humani čovek ističe da sa svojom porodicom živi i radi u Americi i da ne planira da živi u Srbiji. Kako kaže, u belom svetu ima sve što mu je potrebno da normalno živi, nema mnogo ali uvek ima dovoljno.

Daju kuću za Anikino zdravlje

Rina

Foto: Rina

 „Što se tiče kuće sve dalje u vezi toga je nebitno, najvažnije je da se novac uplati za lečenje Anike i da se ona spasi. Mi možda po nekad dođemo u tu kuću, ili kada završimo radni vek provedemo neko vreme u Srbiji. Ipak, ako Bog da sreće i zdravlja, na dan Anikinog punoletstva planirali smo da joj tu kuću i poklonimo ako bi ona to želela, da je ta kuća seti po nekad na dvoje mladih ljudi koji su se odrekli svog nasledstva da bi pomogli da njeno srce nastavi da kuca i da uživa sve ovozemaljske Božije blagodati. Hvala Bogu, imamo dovoljno i daj Bože da u zdravlju potrošimo sve što imamo, koliko imamo dovoljno nam je i tako smo i decu vaspitali, nije bogat koji ima sve, nego kome malo taman je“, poručio je humani dobrotvor iz daleke Amerike.

Inače, ovo nije jedina humanitarna akcija u kojoj Cvijetinović učestvuje, jer kako saznajemo, planira da uplati novac i pomogne lečenje još nekoliko teško obolele dece iz Srbije.

 „Ivo Car i njegova divna porodica, stavili su skuter na prodaju da bi mogli da pomognu maloj Aniki, nisam mogao da gledam to i otkupio sam taj skuter, novac uplatio za Aniku a skuter je ostao deci kako i treba da bude. Anika je najvažnija i njeno zdravlje, kao i zdravlje druge dece kojima je pomoć takođe potrebna. Nije od Boga pošteno da se bilo ko od njih izdvaja, ali eto sudeći po svemu Aniki je trenutno najpotrebnija pomoć. Mi ćemo svakako koliko budemo bili u mogućnosti pomoći Aniki dodatno kao i još troje dece kojima je trenutno pomoć najpotrebnija“, ističe Spasoje Cvijetinović.

Pročitajte još: