Medijastuk
PR
Medijastuk

PR

Medijastuk, Foto: PR
Medijastuk

PR

Medijastuk pomaze i pri gorusici i hrkanju, Foto: PR

Potvrđen od strane 5 nezavisnih kliničkih testiranja, dokazan je kao najefektniji tretman za gorušicu, protiv hrkanja, kašalj, gušenje, mučninu, i mnoge druge simptome refluksa kiseline / GERB, kao i zaštitu od dugog izlaganja kiselini.

"MediJastuk" je terapeutski jastuk koji stvara i održava idealnu nagnutu poziciju za spavanje za 100% prirodno olakšanje od refluksa.

Klinička testiranja srovedena su od strane vrhunskih GI istraživača. Pokazala su da spavanje u poziciji koje stvara samo "MediJastuk" (nagnuto + na levoj strani) smanjuje izlaganje štetnoj stomačnoj kiselini za 87% u odnosu na standardne terapeutske jastuke.

Spavanje na "MediJastuku" sprečava da klizite sa jastuka, smanjuje pritisak na Vaše rame. Za razliku od mnogih standardnih jastuka, MediJastuk je u prednosti jer dok spavate ceo torzo je nagnut, a ne samo glava i rame, što omogućava maksimalnu udobnost i olakšava hronični bol u ramenima.

Medijastuk

PR

Medijastuk je napravljen od cetiri vrste pene, Foto: PR

"MediJastuk" terapeutski jastuk je napravljen od 4 vrste medicinske pene, strateški pozicionirani za maksimalnu podršku i dugotrajnost proizvoda. Gornji sloj terapeutskog jastuka je memorijska pena za dodatnu udobnost. Plišana jastučnica koja može da se skida i pere. Terapeutski jastuk dolazi sa jastučnicom koja može da se skida i pere u veš mašini.

Svesni smo svi da kad god kupimo nov jastuk, ne možemo tako lako da se otarasimo starog i onda to pripisujemo da je novi jastuk neudoban. Prilagođavanje novoj poziciji za spavanje može da potraje do 30 dana. Toliko vremena prođe jer se formira pena i stvara se oblik koji odgovara vašem telu. Olakšanje ćete sigurno osetiti budete uporni. "MediJastuk" koristite minimum 30 noći.