Jovan Marić
ALO foto Dejan Briza
Jovan Marić

ALO foto Dejan Briza

Jovan Marić , Foto: ALO foto Dejan Briza

 

- Prostitutke prilikom orgija za jedno veče promene više muškaraca. Pošto im je to u opisu posla, ne predstavlja im nikakav problem. U to su uključeni i analni i oralni seks, prostim jezikom rečeno - svaka rupa je zapušena - kaže za „Alo!“ prof. dr Jovan Marić i ističe da je protiv legalizacije prostitucije. 

- Pri takvim odnosima uvek postoji rizik od polno prenosivih bolesti, tako da prostitutke najčešće koriste kondom prilikom rada. Nikada se ne ljube u usta jer je poljubac intiman čin, a one isključuju svaki vid emocija - naglašava Marić.

Prilikom orgija, devojke za jedno veče promene više muškaraca, ali to im je u opisu posla i ne predstavlja im nikakav problem. U to su uključeni i analni i oralni seks, prostim jezikom rečeno - svaka rupa je zapušena“, kaže seksolog

On navodi da žene koje se bave tim poslom imaju složenu psihu, na kojoj je potrebno raditi.

U akciji „Kristal“ Uprave za organizovani i teški kriminal i Policijske uprave Bijeljina oduzeto je 14 paketića kokaina, 10 pištolja, medicinska droga, tri pancira, kao i nešto više od 10.000 evra u različitim valutama.

Tijana Ajfon: Biti sponzoruša mi je nešto najgore na svetu!

Tijana Ajfon se nedavno našla na meti osuda jer je prozvala ljude koji su je nazvali sponzorušom! Ona je u jednoj emisiji čitala komentare ispod svojih fotografija na društvenim mrežama, a posebno joj je pao za oči onaj u kojem su je prozvali zbog izbora muškaraca, a koji je glasio: „Ovo je neka žešća sponzoruša“. - Ljudi, ja sam u životu sve bila, samo nisam bila sponzoruša. Da sam bila sponzoruša, sad bih verovatno bila u nekom penthausu i vozila ne znam ni ja šta. Biti sponzoruša mi je nešto najgore na svetu - izjavila je posle toga Tijana Ajfon za „alo.rs“.

 

Elitne prostitutke zarade 10.000 evra mesečno!

U januaru ove godine, u Srbiji su uhapšene dve takozvane seks-bande, koje su predvodili Darko T. (45), Saša G. (47) i Miroslav T. (45). Usluge devojaka iz njihovog kataloga nudili su po preporuci, kao i u onlajn oglasima i putem specijalizovanih sajtova. Pronađeno je više od 200 objava u kojima se nude usluge devojaka koje su radile za njih. Prilikom hapšenja, policija je kod osumnjičenih pronašla novac, 176 mobilnih telefona, ali i sveske u kojima su vodili evidenciju o 30 devojaka koje su radile kod njih, kao i naplatama, troškovima i mušterijama.

Najstariji zanat je zakonom zabranjen u Srbiji, ali su sve brojnije devojke i žene koje u taj posao ulaze dobrovoljno radi dobre zarade. Prema procenama stručnjaka, devojke koje se bave takozvanom elitnom prostitucijom mogu da zarade i do 10.000 evra za mesec dana.

Komentari (1)

Micko

02.06.2020 14:53

Zato Ana Korac samo njuska ono kucence. Nema cmakanja.