Nis
Gazprom net
Nis

Gazprom net

Nis, Foto: Gazprom net

Napunite rezervoar, ostavite automobil pored točionog mesta i izmirite račun na kasi benzinske stanice. A šta ukoliko ste sada u mogućnosti da platite za gorivo bez ulaska u prodajni objekat? Jedna od najsavremenijih tehnologija koja polako menja svakodnevnicu vozača u svetu stigla je i kod nas i dostupna je na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.

Zahvaljujući poslednjoj inovaciji kompanije NIS, od sada ste u mogućnosti da napunite rezervoar i bezbedno obavite plaćanje na točionom mestu putem Drive.Go aplikacije, bez ulaska u maloprodajni objekat i odlaska na kasu. Sve što je potrebno da uradite jeste da na svom telefonu preuzmete Drive.Go mobilnu aplikaciju sa Google Play i Apple Store-a i prilikom registracije unesete bankarsku karticu kojom ćete obavljati plaćanje. Zatim, na benzinskoj stanici, pre samog točenja goriva, aktivirate Drive.Go aplikaciju, skenirate QR kod koji se nalazi na samom točionom aparatu i možete da krenete sa točenjem goriva. Nakon što natočite gorivo, vršite plaćanje računa jednim klikom na dugme za plaćanje. Time je brzo i jednostavno proces kupovine i plaćanja završen.

Drive.Go mobilnom aplikacijom za plaćanje kompanija NIS još jednom pokazuje svoju posvećenost inovacijama u poslovanju, dok istovremeno u uvođenju ove usluge kompanija vidi i dodatnu meru zaštite u trenutnim okolnostima kako potrošača, tako i zaposlenih, što je za NIS prioritet.

Korisnici „Sa nama na putu“ programa lojalnosti će takođe moći da uživaju u prednostima nove usluge NIS-a jer im je omogućeno sakupljanje bonus poena prilikom svake kupovine Drive.Go mobilnom aplikacijom na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama, a potrebno je samo da registruju svoju „Sa nama na putu“ karticu u samoj aplikaciji.

Ova jedinstvena usluga za sada je dostupna na 25 benzinskih stanica NIS-a, a naša najveća naftna kompanija će u narednom periodu nastaviti sa unapređenjem funkcionalnosti mobilne aplikacije, kao i sa širenjem mreže benzinskih stanica na kojima će biti omogućen ovakav mehanizam plaćanja.