policija, devojčica
printscreen
policija, devojčica

printscreen

policija, devojčica, Foto: printscreen

 Ipak, time što je pronađena u autobusu na liniji 603, koja vodi put Ugrinovaca u okolini Beograda, radoznalost javnosti nije bila zadovoljena.

Prema nezvaničnim saznanjima, devojčicu je prepoznala jedna putnica iz gradskog prevoza, upravo zahvaljujući fotografijama sa Interneta, a dete je bilo umorno i zaspalo je u vožnji. Prema podacima od MUP-a, pronađena je nepovređena u ranim jutarnjim časovima, oko tri sata iza ponoći.

Ona je na Fejsbuku napisala da je devojčica pronađena, te da je dobro i sa roditeljima, kao i da se zahvaljuje svima na interesovanju i brizi.

Nestala devojčica Niš

Printscreen Facebook/Telegraf

Nestala devojčica Niš , Foto: Printscreen Facebook/Telegraf

Utom su sledila dodatna pitanja u vezi sa razlozima nestanka, kao i prebacivanja - što na račun porodice, to na račun deteta. U raspravu se uključila i tetka Aleksandra lično objasnivši da je devojčica išla da polaže prijemni za upis u Matematičku gimnaziju u Beogradu, da je reč o nadarenom detetu i da se nadala da će preskočiti osmi razred.

Pročitajte još:

 

 

Komentari (4)

šane

28.06.2020 17:03

ostabimo dete na miru, i roditelje na miru, deci i liči da u necemu pogrese, znamo nameru znamo cilj... pustimo ih da se sve stisa... sva se deca sveta vole svoja najviše.

beba

28.06.2020 17:34

Ljudi su bezobrazni.Kako ih nije stid da isudjuju roditelje?Odkud oni znaju sta je u cijoj porodici? Ko ih uopste pita za misljenje? Ej,bre Srbu, vi ste pravi monstrumi.

nista mi nije jasno

28.06.2020 18:15

Ok, Prepametna, hoce u matematicku gimnaziju, sve je to ok, ali Matematicka gimnazija se nalazi u centru Beograda, a ona pronadjena u busu u Ugrinovcima......i to u 3,20h......

vulkanizer32580

29.06.2020 15:56

Tužno je da toliki grsd kso što je niš nema takvu gimnaziju beograde sram te bilo a ministar prosvete treba da stavi prst na čelo