Meridian donacija
Promo
Meridian donacija

Promo

Meridian donacija, Foto: Promo

Osim već dobro znanih, višedecenijskih iskušenja, naše sugrađane na Kosovu i Metohiji u nedeljama za nama pogađaju i nedaće pouzrokovane pandemijom virusa korona, a početkom godine desile su se i velike poplave.

Meridian donacija

Promo

Meridian donacija, Foto: Promo

Zahvaljujući naporima i posvećenošću Meridiana, ne samo domaćeg već i jednog od najvećih evropskih imena u industriji igara na sreću, čarolija novogodišnjih i božićnih praznika ni ove godine neće mimoići mališane na Kosovu i Metohiji.

- Zahvaljujem se kompaniji Meridian ne samo u ime mališana iz Gračanice, već i svih mesta na KiM koje ste posetili. Pored svih iskušenja, pogodile su nas i poplave, a vaš humani gest pokazuje duh zajedništva i obavezuje nas da i u ovoj nedaći istrajemo upravo zbog naših mališana - izjavio je Srđan Popović, predsednik opštine Gračanica.

U cilju što hitnijeg prevazilaženja posledica poplava, kompanija Meridian će i u narednim danima biti u opsežnoj kampanji pomoći najugroženijim sugrađanima u Pokrajini, u saradnji sa Kancelarijom za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije.

PROČITAJTE JOŠ: