PU "Naša radost"
Printscreen
PU

Printscreen

PU "Naša radost", Foto: Printscreen

Kako se nezvanično saznaje, vaspitačica iz druge smene oštetila je flašu u kojoj je bio "asepsol", a ostatak ovog sredstva za dezinfekciju sipala je u plastičnu flašu jedne od brendiranih voda za piće.

Pročitajte još:

Do zabune, koja se na sreću nije završila kobno, došlo je između radnih smena u vrtiću.

- Vaspitačica iz prethodne smene nije javila, niti obeležila tu flašicu kako bi ostali znali da je unutra hemijsko sredstvo. Nedostatak komunikacije je umalo doveo do tragedije u vrtiću - kaže izvor blizak istrazi.

Rača

Printscreen

Rača, Foto: Printscreen

Prema nezvaničnim navodima, vaspitačica je flašu "asepsola" slupala, što praktično znači da je ovo hemijsko sredstvo već bilo presipano, s obzirom na to da se najčešće prodaje u plastičnoj ambalaži.

Jeziv slučaj, u kom dete nije pretrpelo teže posledice samo zahvaljujući tome što je na vreme stiglo do lekara, dogodio se u vrtiću "Naša radost" u Rači Kragujevačkoj.

Čovek otišao da očisti podrum, pa našao najsmrtonosnije oružje! Ceo grad u panici!

AUTOR: Telegraf/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 19.09.2019. 17:44 U podrumu stambene zgrade na Bulevaru Nemanjića 33 u Nišu danas je pronađena protivavionska raketa. Policija, Foto: Alo!/ Marko Metlaš Kako se saznaje, projektil je pronašao čovek koga je vlasnik podruma angažovao da ga očisti.

Podsetimo, misleći da je u flašici na stolu voda, vaspitačica je detetu dala flašicu da pije. Međutim, umesto vode, u flašici je bilo sredstvo za dezinfekciju "asepsol", koji u sebi sadrži otrovnu supstancu benzalkonijum-hlorid, koja može biti i fatalna ako se popije u većim količinama. Nedugo pošto je popilo malo tečnosti, dete je počelo da povraća.

Roditelji devojčice su podneli prijavu policiji da se utvrdi sled događaja i odgovornost za nemar zaposlenih u vrtiću.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!