Nagradna igra
Printscreen/ RTS
Nagradna igra

Printscreen/ RTS

Nagradna igra, Foto: Printscreen/ RTS

U današnjem izvlačenju dodeljeno je pet automobila FIJAT 500L i jedan stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije.

Srećne dobitnike izvukla je teniserka Olga Danilović. Svi koji su poslali deset računa, koji nisu stariji od prvog septembra 2020. godine sa minimalnim iznosom od 100 dinara su učestvovali.

Vladica Miloradović, Nenad Petrović, Dragoslav Glišović, Irena Raković  i Stanija Višekruna, nadgledali su tok takmičenja.

Siniša Mali, ministar finasije, takođe je bio prisutan na izvlačenju.

- Impresioniran sam brojem koverata, zahavlan sam svima koji učestvuju, ali i prilikom svake kupovine uzimaju račun. Važno je uzeti fiskalni račun, jer tada deo poreza ide u budžet Srbije, a onda te pare odvajamo kako bi unapredili život u našoj zemlji. Moja želja je da fiskalne račune uzimamo stalno, da to bude deo svesti. Jednostavno kada kupite nešto treba da dobijete fiskalni račun. Od prošle nagredne igre je povećan za 47 odsto broj prijava građana vezana za mesta gde se ne izdaju računi - istakao je Mali.

Nagradna igra

Printscreen/ RTS

Nagradna igra, Foto: Printscreen/ RTS

Uzimanjem računa osiguravamo stabilnu ekonomsku budućnost naše zemlje.

- Ako raste bela ekonomija, a suzbija se siva imaćemo novca za sve, od plata novih kovid bolnica, penzija i sve ostalo - navodi ministar ekonomije.

Predstavnica komisije Višekruna je objasnila da 21. novembra nije bilo izvlačenje zbog dana žalosti, ali da nagrade i dalje ostaju iste.

Nagradna igra

Printscreen/ RTS

Nagradna igra, Foto: Printscreen/ RTS

Olga Danilović je izvukla  pet pobednika.

Petković Zoran iz Kragujevca je osvoji automarke  "fijat", Rašković Matija iz Beograda takođe, Aleksandar Mareš iz Bele Crkve je osvojio kola,Ljiljana Gigović iz Beograda je srećna dobitnica Fijata, ali i Vera Bosnić iz Zemuna koja je osvojila novog četvorotočkaša.

Ključevi stana u naselju Zemunske kapije, su otišli u ruke Maje Florić.

Pročitajte još: