Milan Đorđević
printskrin youtube
Milan Đorđević

printskrin youtube

Milan Đorđević, Foto: printskrin youtube

Post sa Fejsbuka prenosimo u celosti:

Posle drastičnog zaokreta stavova predsednika Sindikata radnika EPS-a Milana Đorđevića, kao Sindikat radnika PRO TENT-a prinuđeni smo da izađemo u javnost i kažemo sram te bilo veliki predsedniče, kako se ti predstavljaš. Umesto da braniš radnike male firme PRO TENT, hoćeš da im osporiš i ono pravo koje su sami izborili. A svi ti radnici su članovi tvog sindikata, kako kažeš, kao da je Sindikat radnika EPS-a tvoje privatno vlasništvo. I svi oni kao radnici angažovani u EPS-u plaćaju punu članarinu sindikatu.

Svoje veliko delo pokazao si poslednjim postupcima. Izdvojio si i uništio distribuciju i radnike EPS Distribucije, a još veće zlo si naneo radnicima proizvođačkog sektora. Ući ćeš u anale, a kad-tad i odgovarati za ovo što si uradio. Uništio si vertikalno integrisano preduzeće EPS, koje je jedino bilo garant zaštite radnika. I to si radi svojih ličnih interesa uradio. Kad tad ćeš za to odgovarati.

Ušao si u opasnu igru i osporavaš potpisivanje kolektivnog ugovora, manipulišući radnicima. Nisi za to od radnika dobio mandati i dozvolu. Časnije bi bilo da si podneo ostavku jer ćeš ući u anale sindikalizma kao čovek koji je prodao i izdao Srbiju.

Sindikat radnika PRO TENT-a podseća da se Đorđević stalno hvali da 20 godina upravlja Sindikatom EPS-a, a baš u tom vremenu je i počelo razbijanje EPS-a. Tako je 2003, 2004. i 2005. prvi put razbijen EPS i izdvojena su preduzeća od kojih su mnoga privatizovana i sve pod rukovodstvom Đorđevića.

I još kao čovek koji je potekao iz rudarskog ugljarskog kraja, koji živi u Baroševcu, on aplaudira ženi koja se zalaže za ukidanje uglja i gašenje termoelektrana. Pa o čemu se tu radi?

Setimo se da je samo pre 5 godina kupac duše radnika PRO TENT-a trebalo da bude Đilasov i Jeremićev jurišnik. Da li se to njihov prljavi pokradeni kapital ponovo sad uz zaštitu predsednika sindikata EPS-a nadvija nad sudbinom zaposlenih u PRO TENT-u koji rade danonoćno za državu Srbiju i napredak pod vođstvom Aleksandra Vučića kome jedinom veruju

ZABRINUTI RADNICI

  .

Pročitajte:

Komentari (1)

Max

16.01.2021 00:08

Pa sta ste ocekivali od coveka kojem djilas i marinika kesiraju da pravi razdor u vlasti i napada coveka koji je spasio firmu od djilasovih tajkuna!Stam te bilo!Podrska za Milorada Grcica!!!!!!!!