NARUČITE NOVAC IZ FOTELJE! Ne morate ni da izađete iz kuće! Nova bankarska usluga "iKeš", omogućava vam da uzmete kredit u roku od petnaest, a novac leže na račun za trideset minuta!

Ništa lakše!

Lap top laptop četovanje dopisivanje kompjuter
Foto: Shutterstock

Proleće je i pravo vreme za generalno čišćenje, a pod ovom podrazumevamo i zaostale račune, kao i dovođenje u red kompletne finansijske situacije. Naime, da biste mogli da planirate, završavate poslove koje ste do sada odlagali, potrebno je i da imate izvesnu finansijsku stabilnost.

Ipak, za mnoge ljude ovo je do sada bilo nemoguće jer su iz nekog razloga vezani za svoju banku, a procedura uzimanja kredita je vrlo često iscrpljujuća i zahteva previše dokumentacije, kao i vreme provedeno u banci. Zbog ovoga, mnogi odustaju od ove opcije.

Novost na našem tržištu, koja u potpunosti pojednostavljuje ovu proceduru, je uzimanja kredita „iKeš“ Raiffeisen banke, koja važi za klijente ove banke, ali i one koji to nisu. Dakle svi koji su zainteresovani, a imaju račun u drugoj banci, mogu da uzmu "iKeš" bez obaveze napuštanja svoje matične banke.

lap top
Foto: Shutterstock

Ova opcija podrazumeva takođe i da keš kredit možete uzeti za svega 30 minuta i to u privatnosti vašeg doma što je čini savršenom bankarskom uslugom. Onlajn podnošenje zahteva za kredit nije novina, ali je sa novom opcijom „iKeša“, ova procedura daleko više olakšana. Dakle, za uzimanje ovog keš kredita, ne morate biti klijent banke i ne morate da posetite filijalu. Sve što je potrebno je da dokumenta pošaljete putem aplikacije. Kako bi bankarski radnik obavio identifikaciju, obavlja se kratak video- poziv.

Nakon poziva, čitav proces se završava sa elektronskim potpisom, u vrlo kratkom roku, koji zavisi od klijenta i njegove brzine. Odobravanje kredita vrši se u roku od 15 minuta, a novac se prebacuje na računu u roku od 30 minuta. Život je danas dosta ubrzan, tako da mnogi ljudi imaju problem da pronađu vreme, kako bi ispoštovali sve procedure potrebne da bi kredit bio odobren, a to su u Raiffeisen banci prepoznali i pronašli opciju da sve ubrzaju i olakšaju svojim klijentima, ali i onima koji to nisu u ovom slučaju, jer „iKeš“ stoji na raspolaganju i klijentima drugih banaka.

- Punih 19 godina osluškujemo potrebe naših klijenata i unapređujemo ponudu u skladu sa njima. Ono što sigurno znamo je da savremeni čovek nema vremena da nekoliko puta posećuje filijalu banke, da čeka danima na potreban novac. Na ovaj način smo odgovorili upravo na te potrebe – naši klijenti ili oni koji će to tek postati, od sada će keš kredit moći da dobiju u rekordno kratkom roku, bez ijednog dostavljenog papira u filijali, u vreme i na mestu koje njima odgovara - izjavio je ovim povodom Petar Jovanović, zamenik predsednika Izvršnog odbora Raiffeisen banke.

Banka Kredit
Foto: Shutterstock

Dakle, ukoliko uzmete „iKeš“, nije potrebno da prebacujete zaradu u Raiffeisen banku.. Više informacija o načinu slanja zahteva i odobrenju kredita može se pronaći na: www.ikeš.rs, kao i pozivom Kontakt centra na broj telefona 011/3202-100.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi