Stara planina
Shutterstock
Stara planina

Shutterstock

Stara planina, Foto: Shutterstock

Kako saznajemo, profil JP Stara planina i SP RESORT na društvenoj mreži fejsbuk je hakovan. Naime, neko je pre 22 sata preuzeo profil i napisao kako je Hotel Stara Planina trajno zatvoren kako bi naštetio ugledu ove firme.

Profil hotela Stara Planina na Fejsbuku hakovan je, a kako saznajemo, uprkos tome sve i dalje normalno radi u samom rizortu.

Naime, na stranici tog profila piše kako je "hotel trajno zatvoren", što nema veze sa istinom.

"Hakovan nam je profil, a sve radi naravno! Pokušavaju da se igraju "IT - tastatura-ŠERPA mafijaši" sa ozbiljnom državnom firmom, kakve i jesu i JP Stara planina i SP RESORT, budite sigurni da neće moći", rekao nam je Karadžić.

Hotel

printscreen

Hotel, Foto: printscreen

Inače, ova godina je bila rekordna za Staru Planinu po mnogo čemu, pre svega finansijama i broju gostiju iako nisu radili tokom vanrednog stanja.

Rizort od 02. januara, pored ostalih epidemioloških mera, od svih gostiju starijih od 15 godina zahteva da prilikom prijave u hotel imaju neki od:

- negativan RT - PCR test na prisustvo virusa SARS- COV- 2, ne stariji od 48 časova, ili
- negativan antigenski test, takođe, ne stariji od 48 časova, ili
- pozitivan serološki test na antitetala.

Javno preduzeće Stara Planina i SP RESORT u saradnji sa zdravstvenim centrom Knjaževca će svim gostima omogućiti testiranje i u hotelu Stara Planina antigenskim testom. Cena testa je 1.200 dinara a očekivano vreme čekanja na rezultat je 15 do 20 minuta.

Pročitajte još: