Siniša Mali
Printscreen/YouTube
Siniša Mali

Printscreen/YouTube

Siniša Mali, Foto: Printscreen/YouTube

Posle detaljnih analiza, procene efekata i brojnih sastanaka, mislim da smo spremili odličan paket mera koji će pomoći našoj privredi da se održi na stabilnim nogama, a koji će uskoro biti predstavljen javnosti, napisao je ministar finansija Srbije Siniša Mali u najnovijem postu na svom Instagram profilu.

"Poslednji u nizu sastanaka o Programu ekonomskih mera za smanjivanje negativnih efekata prouzrokovanih pandemijom virusa #covid_19 i podršku privredi Srbije. Ovo je moj tim koji nedeljama unazad vredno radi kako bismo doneli najbolje moguće mere, kojima će i poslodavci i zaposleni biti zadovoljni. Posle detaljnih analiza, procene efekata i brojnih sastanaka, mislim da smo spremili odličan paket mera koji će pomoći našoj privredi da se održi na stabilnim nogama, a koji će uskoro biti predstavljen javnosti."

On je ispod fotografije na kojoj je njegov tim napisao da je reč o poslednjem u nizu sastanaka o Programu ekonomskih mera za smanjivanje negativnih efekata prouzrokovanih pandemijom virusa covid-19 i podršku privredi Srbije.

"Ovo je moj tim koji nedeljama unazad vredno radi kako bismo doneli najbolje moguće mere, kojima će i poslodavci i zaposleni biti zadovoljni", istakao je ministar.