Mika Aleksić
Alo/ Ilustracija
Mika Aleksić

Alo/ Ilustracija

Foto: Alo/ Ilustracija

Slučaj Miroslava Mike Aleksića koji se tereti za seksualno uznemiravanje svojih učenica u školi glume, dobija novi zaplet.

Jugoslav Tintor, advokat Milene Radulović i Ive Ilinčić, otkrio je najnovije informacije iz suda, navodeći da bi istraga mogla biti gotova za tri nedelje, nakon čega će se preći na veštačenje.

Tintor je prokomentarisao svedočenje optuženog Mike Aleksića, koji je po drugi put saslušan pre pet dana.

- Aleksić je ponovo izjavio da nije kriv i branio se ćutanjem, što je u pravosuđu skoro isto kao da je delo priznao. Pritvor mu je produžen i neće se braniti sa slobode - rekao je Tintor i dodao da se, kao što je i očekivano, povećao broj devojaka koje su odlučile da pomoć potraže na sudu.

- Inicijalno je pet devojaka prijavilo Aleksića za seksualni napad, dok ih se posle javnog poziva policije prijavilo više od 10. Samo u odnosu na prvih pet devojaka, utvrđeno je da su vrsta seksualnog zlostavljanja i vremenski period u kojem je vršeno dali mogućnost da se predmet procesuira - naveo je Jugoslav i dodao da glumica Milena Radulović i ostale devojke koje su prve prijavile slučaj mogu biti sigurni svedoci na sudu. Međutim, broj svedoka će se povećavati.

Ne snima se serija!

Advokat je najoštrije demantovao navode da će se snimiti TV serija o ovom slučaju koji je potresao javnost.

- Apsolutno nije istina. Ne snima se ni film ni serija, ne postoji nikakav scenario. To je bio spin koji je pušten u javnost da bi se devalvirao ovaj postupak, da bi se relativizovao i sveo na to da je napravljen u funkciji inspiracije za neki novi TV projekat - rekao je on na TV „Prva“.

Najgore je prošlo za Milenu i Ivu!

Tintor je istakao da je najgori period za glumice Ivu Ilinčić i Milenu Radulović prošao.

- Mislim da će sledeći medijski pritisak, do kog mora doći kada suđenje ponovo krene, biti za njih lakši, jer je pik ipak prošao. Važno je da se i dalje prati ovaj postupak i da se ništa ne stavi pod tepih - rekao je Tintor.

BONUS VIDEO

Pročitajte još: