policija
Shutterstock
policija

Shutterstock

policija, Foto: Shutterstock

Dvadesetogodišnji F. I. koji je uhapšen zbog sumnje da je na Košutnjaku kolima udario devetnaestogodišnju Teodoru R. i otkinuo joj stopalo priznao je na saslušanju sve!

Kako saznajemo, F. I. se tereti za dva krivična dela: teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi. On je na saslušanju priznao oba krivična dela.

Kako nezvanično saznajemo, dvadesetogodišnjak je rekao da je pobegao s lica mesta jer se "uplašio kad je video šta je uradio".

F. I. je 8. avgusta u Ulici kneza Višeslava, upravljajući automobilom "ford fiesta", na pešačkom prelazu oborio devetnaestogodišnju devojku, a onda pobegao s lica mesta.

Svedoci su ispričali da je na Teodoru, dok je prelazila ulicu, naleteo aitomobil i otkinuo joj stopalo.

Njoj su u pomoć pritrčali i zaposleni kafane u kojoj je Teodora bila do nekoliko minuta pre užasa.

- Vozač se nije ni zastavio i odjurio je dalje. Bila je u fluorescentno žutoj haljini i pravo je čudo kako je vozač nije video na pešačkom - ispričali su svedoci nesreće.

Teodora se i dalje nalazi u bolnici.

- Ona se nalazi na jedinici intenzivne nege u teškom stanju i životno je ugrožena - rekli su iz Urgentnog centra.

Drugo osnovno tužilaštvo tražiće pritvor za F. I. jer je Teodori R. naneo teške telesne povrede i zbog straha od bekstva.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Zoran

11.08.2020 15:43

Vec vidjeno. Priznace krivicu uz novcanu kaznu, oduzimanje dozvole na neku godinu i uslovna kazna ili dobrovoljni rad neki mesec. Srbija.