Kuća, selo
Alo!/Dejan Briza
kuća, selo

Alo!/Dejan Briza

kuća, selo, Foto: Alo!/Dejan Briza

Osumnjičeni je u policiji negirao sve optužbe, pravdajući se da je sa devojčicom samo išao na kupanje

Starac glumio instruktora plivanja i pipkao dete po intimnim delovima tela! Zaječarska policija je privela Milorada S. (64), koji se sumnjiči za nedozvoljene polne radnje nad devojčicom starom samo devet godina, posle čega je protiv njega pokrenuta intenzivna istraga.

ANKETA: Da li treba pooštriti kazne za pedofile?

 

On se sumnjiči da je tokom avgusta išao na kupalište zvano Popova plaža, na obalu Timoka u Zaječaru i zajedno sa devojčicom ulazio u vodu, a onda je dodirivao po intimnim delovima tela.

- Milorad je navodno učio devojčicu da pliva i tada koristio priliku da se u reci pripije uz nju i da je dodiruje po telu. Sumnja se da je sa njom u dva navrata išao u šumarak, pored reke i da je tamo tražio od nje da ga oralno zadovolji, ali za to nema dokaza - kaže naš izvor blizak istrazi i navodi da su pedofila prijavili kupači.

Preporučujemo i:

- Devojčica je bila upadljiva jer nije imala kupaći, već je nosila obične bele gaćice. Mokre gaćice su, po izlasku iz reke, bile skroz providne i pripijene uz telo! To je svima skrenulo pažnju. Starac se nije odvajao od nje, koristio je svaku priliku da se pripije iz nju, pa smo to prijavili policajcima, koji su nekoliko dana nadgledali plažu - navodi naš sagovornik i dodaje da se proverava da li je prisiljavao dete na oralni seks. 

- Policija je uzela snimke sa nadzornih kamera u blizini plaže, koje treba detaljno da pregleda i utvrdi da li je osumnjičeni zaista odvlačio devojčicu u šumu da ga zadovoljava. Njemu je određen pritvor do 48 sati posle čega će biti priveden u Više javno tužilaštvo u Zaječaru na saslušanje. U policiji je navodno negirao sve optužbe, pravdajući se da je sa devojčicom samo išao na kupanje - otkriva naš izvor koji je insistirao na anonimnosti.

Kakao saznajemo, za vreme protekle školske godine Centru za socijalni rad u Zaječaru prijavljeno je da je devojčica navodno zapostavljena.

- Službenici su tada otišli u porodicu, ali su navodno utvrdili da je sve u redu i na tome se završilo. Pitanje je da li je devojčica i tada skitala i da li njeni roditelji znaju gde i s kim provodi vreme - navodi naš izvor.

U tužilaštvu su nam potvrdili samo da je ovaj slučaj u predistražnoj fazi i da se intenzivno prikupljaju dokazi.

Ginekolog utvrdio da je devojčica nevina

Kako saznajemo, devojčica je juče u pratnji policajke i službenice Centra za socijalni rad bila na ginekološkom pregledu, koji je potvrdio da nije razdevičena.

- Na telu nema povreda niti tragova silovanja. Devojčica je navodno navela da osumnjičeni nije bio nasilan, već da joj je samo tepao i da joj je govorio da uživa kada je dodiruje po butinama. Doktoru nije pominjala oralni seks. Ona će takođe morati da svedoči kod tužioca, posle čega će biti razjašnjeno da li ga je oralno zadovoljavala - navodi naš izvor.

Pročitajte još: