Kuća, selo
Alo!/Dejan Briza
kuća, selo

Alo!/Dejan Briza

kuća, selo, Foto: Alo!/Dejan Briza

Žena je ostala u kući sve dok se Dragana nije vratila, kako bi je pitala gde je bila i šta je radila. Međutim, ćerka joj je drsko odgovorila da ne mora da joj polaže račune

Draganu jednostavno nije držalo mesto! Kada joj dođe žuta minuta, ostavljala je dete bez ikakvog nadzora. Prvi put je bila odsutna od kuće dva dana

Kako saznajemo, njena majka je nekoliko puta pronalazila gladno i uneređeno unuče u iznajmljenoj kući u Smederevu, u kojoj je njena ćerka živela sama sa detetom.

- Draganu jednostavno nije držalo mesto! Kada joj dođe žuta minuta, ostavljala je dete bez ikakvog nadzora i odlazila od kuće čak i po nekoliko dana. Srećom, njena majka je otkrila da se dešava nešto čudno čim je odbila da joj se javi na mobilni telefon. Prvi put je bila odsutna od kuće dva dana, a posle toga je učestalo odlazila od kuće i ostavljala dete samo čak i po dva-tri dana. Kada je prvi put ostavila dete, majka je otišla da proveri gde je i šta se događa. Prava je sreća da je imala ključ od kuće u kojoj je Dragana živela sama sa sinom - kaže naš izvor iz istrage i otkriva da je majka zatekla užasnu scenu.

- Žena je doživela šok! Unuče je zatekla na podu. Bilo je uneređeno, gladno i neprekidno je plakalo. Odmah je okupala dete, presvukla ga i dala mu da jede. Ostala je u kući sve dok se ćerka nije vratila kako bi je pitala gde je bila i šta je radila. Međutim, ona joj je drsko odgovorila „da ne mora da joj polaže račune“ i nije htela da prizna da se prostituiše, iako je žena to saznala od svojih poznanika, koji su sretali Draganu na sumnjivim mestima u gradu - otkriva naš sagovornik.

Preporučujemo i:

O ovom slučaju obavešten je i Centar za socijali rad u Smederevu, koji treba da odluči šta je najbolje za dete.

Kako nezvanično saznajemo, policija proverava da li su tačne informacije da je Dragana ostavljala sina zbog prostituisanja.
- Draganina majka je punog srca prihvatila unuka i nadala se da će joj se ćerka promeniti jer je postala majka. Pokušavala je na sve moguće načine da utiče na nju, ali nije uspevala - kaže naš izvor.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati, posle čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu. 

Osumnjičena ćutala u policiji

Posle privođenja u stanicu policije, nemarna majka je zanemela.

- Jednostavno nije želela ništa da kaže niti da odgovara na pitanja. Njena majka je kukala i pokušavala da dobije odgovore od ćerke, ali uzalud. Baka je uporno tražila odgovor zašto dete nije ostavljala kod nje, ali nije vredelo - kaže naš sagovornik.

Majka prijavila policiji rođenu ćerku!

Posle prvog ispada, Dragana je nastavila da se ponaša neodgovorno, kao da uopšte nema dete.

- Njena majka je znala da joj je ćerka negde odlutala čim joj se nije javlja na telefon. Dešavalo se da se Dragana vrati istog ili narednog dana. Najduže je bila odsutna tri dana, a bebi je moglo svašta da se dogodi da nije bilo zabrinute bake. Ona je ponekad odvodila unuka u svoju kuću, koja se nalazi na drugom kraju grada. Prošlog vikenda, 19. i 20. septembra, ponovo je zatekla unuka samog i tada joj je prekipelo! Zvala je policiju i prijavila rođenu ćerku za zanemarivanje deteta - kaže naš izvor, koji je insistirao da mu ne navodimo ime.

Pročitajte još: