Majka Barbare Vitez se danas oglasila potresnim rečima: Molimo te da dođeš kući, iznenadi nas...

Roditelji veruju da je Barbara, ipak, živa.

Barbara Vitez
Barbara Vitez, Foto: privatna arhiva

Najveća tuga preplavila je danas Melindu Vitez, majku nestale devojčice Barbare. Umesto da joj sprema rođendansku tortu za njen 19. rođendan, Melinda se već tri i po godine pita gde joj je dete.

Da se ne miri sa tim da je Barbara mrtva, rekla je i potresnim rođendanskim čestitkama koje je danas objavila na svom Fejsbuk profilu.

- Danas je moja mala lepotica napunila 19 godina. Danas joj je rođendan, ali nje nigde nema. Boriću se do kraja sveta i nikad neću da se predam. Volim te, dušo mamina - napisala je Melinda.

Malo pre ove čestitke, nesrećna majka, napisala je i nekoliko redova na mađarskom.

Moje drago blago, sada imaš 19 godina. Bez tebe je sve drugačije. Volimo te puno, gde god da si. Ovo je tvoj dan i molimo te da dođeš kući, iznenadi nas, pa da opet budemo zajedno. Ti si naš univerzum, draga moje, živote moj.

- Nedostaješ mi. Volela bih da tvoj rođendan proslavimo zajedno, sa tobom. Volim te zauvek - dodala je Melinda.

Prema zvaničnoj verziji, Barbara je upala u Tisu 25.11.2016. godine i nestala. Ali, nikakav upečatljiv trag ni dokaz o tome, osim izjave vršnjaka, ne postoji.

Roditelji veruju da je Barbara, ipak, živa. Veruju da danas zaista puni 19 godina i da će im se jednog dana javiti - Iz Mađarske, Rumunije, Novog Sada...

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi