Predrag Gnjidić
Youtube/Printscreen
Predrag Gnjidić

Youtube/Printscreen

Predrag Gnjidić, Foto: Youtube/Printscreen

Srbiju je potresla velika tragedija kod Erdevika, kada je Predrag G. u Osnovnoj školi "Sava Šumanović" ubio svoju suprugu Branislavu i vozača škole Miroslava B. Predrag je inače bio čuvar lovišta u Šidu.

Stoga, sa svojom ekipom je učestvovao i na Evropskom prvenstvu u oponašanju rike jelena, gde je Reprezentacija Srbije zauzela šesto mesto. Ono što je jezivo jeste da smo ga svi mi gledali na Javnom servisu Srbije, u emisiji "Trag u prostoru: Ljubavni zov kralja šume", ni ne sluteći kakva je psihopata u pitanju.

Predrag je inače lovočuvar i najverovatnije mu upravo odatle i oružje kojim je usmrtio suprugu i školskog vozača. Poludeo je što supruga više zarađuje od njega.

Meštani Erdevika ispričali su da je Gnjidić radio kao lovočuvar u Nacionalnom parku u Moroviću.

Ubijena direktorka

Youtube/Printscreen

Ubijena direktorka, Foto: Youtube/Printscreen

- Uvek je bio ponosan na taj posao, hvalio se da ima dobru platu, ali je poludeo kada je njegova supruga počela da zarađuje više od njega. Branislava je inače godinama radila kao učiteljica, a postavljena je za direktora pre dve godine. Ja ne verujem da je ona bila u vezi sa vozačem Miroslavom, zbog posla ju je često vozio pa narod svašta priča. On je bio razveden već 7-8 godina i imao je dve odrasle ćerke - ispričao je meštanin Erdevika.