Violeta Ašanin
Printskrin
Violeta Ašanin

Printskrin

Violeta Ašanin , Foto: Printskrin

Samoubistvo doktorke Violete Skorobać Ašanin (50) i dalje je obavijeno velom tajne!

Zbog neobičnog načina na koji su zadate smrtonosne povrede, policija ispituje da li je doktorka možda ubijena, nezvanično saznaje „Alo!”. 

Violeta se 14. juna, oko podneva, zaključala u kupatilo svog stana u ulici Kralja Milutina u Beogradu i navodno nožem izvršila samoubistvo.
- Zabila je dvaput nož u sebe! Ubola se u grudi prvi put, a zatim je drugim fatalnim udarcem sebi zarila sečivo direktno u srce. Potrebna je ogromna snaga i veština da biste probili svoj grudni koš, ali i velika želja da sebi oduzmete život - navodi izvor blizak istrazi i dodaje da se ispituju sve mogućnosti jer su upravo ta dva uboda pobudila sumnju.

- „U nama i sa nama ostaće zauvek tvoj divni osmeh, energija i vedrina”, „Draga Maco, bila si vrhunski stručnjak, požrtvovani lekar, odani kolega i veliki prijatelj. Zbog izuzetnog doprinosa razvoju plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, tvoj prerani odlazak predstavlja nenadoknadiv gubitak za struku u Srbiji i regionu. Zauvek ćeš živeti među nama jer voljeni nikada ne umiru, sve dok žive oni koji ih se sećaju”. „Pomogla si mnogim ženama, tužna sam što mi nismo tebi. Ako ti je duša lepa kao što si ti bila, onda te je bog uzeo kao anđela. Niko ne zna kakve tuge čovek nosi duboko u sebi” - nizali su se komentari. 

 

Ubila se zbog ljubavnih problema?

Doktorkini poznanici kažu da je posao hirurga jako stresan i da je verovatno zbog toga bila opterećena. - Mnogo je radila, bila je hiperaktivna i ambiciozna. Nikada nije bila zadovoljna onim što je postigla, već je uvek htela više i više. Gotovo da je jedino ona radila u porodici i donosila je najviše novca. Nije poznato da li je sa suprugom imala trzavica i da li je to moglo da je navede da digne ruku na sebe - kažu kolege.

 

Komentari (8)

Miloš

17.06.2020 07:19

Naravno da je u pitanju ubistvo iz strasti, doktorka lepa uspešna dobro zarađivala, verovatno je i većina imovine stečena njenim novcem, možda našla nekog drugog, muž poludeo i eto desilo se.Posle kao zaklljučali i provaljivali vrata, verovatno je i sin umešan zbog imovine pokojne majke.Svi koji se bave forenzikom znaju koliko je tesko sebe dva puta ubosti nožem , trpiti taj nivo bola od prvog uboda da bi ponovio drugi.Za početak na poligraf obojicu.

nina

17.06.2020 10:25

Mislim da je u pitanju ubistvo.Muž je pisali ste bio suvlasnik nekoliko klinika za plastičnu hirurgiju. Nije izdržavano lice,proverite šta sve ima .A ama i alibi-sina.....????

sara

17.06.2020 11:43

Zbog opterećenja poslom sigurno nije, jer kako se navodi, volela je svoj poso, a zbog čega treba da se ispita!!!.

Natasa

17.06.2020 16:56

Ko je jos lud da nasedne na pricu da zena sama sebi dva puta probode srce...aha.. Onaj ko je razvalio vrata kao ,taj je i ubio..

Vesna

17.06.2020 19:17

Doktorka je imala dva braka.Sin je iz prvog braka.Dakle,kao što se navodi u stanu su bili prisutni sin i muž,ali to ne znači da je taj muž i otac njenog sina.Zanimljivo da se niko ne bavi porodičnim odnosima i da se pre završene istrage slučaj odmah, na brzinu, kvalifikovao kao~samoubistvo.

Zeljko

20.06.2020 01:25

@Vesna - Imate pravo. Ja verujem da je ubijena. Zasto bi se ubila kad su sin i muz kuci.mogla je to da uradi kad niko nije Kuci sigurnije je da je niko ne ometa. Ja muslim da je muz ubio.

Best of The Best

17.06.2020 21:05

Pazi te ovako imas dvs nacina samo za ubistvo slusam kako u komentsrima lupetate gluposti i ovi novinari kao prvi nacin za ubistvo moze se ubije samo u srce Da te neko ubode jel zensko bss nema takvu snagu da se ubode dva puta u srce ili jednom u grudi nebi imala snage za drugi put jedino ako je psihopata neka ali nije ovo je ubistvo moguce da je muz ili sin zbog nazlestva ali ne mora da znaci drugi je Nacin posto sam cuo rutalni to samo rade sexte i izvode rizuale uz pomoc crne magije ...

beba

20.06.2020 23:22

Da li se zakljucala? Posle obijanja vrata moze li se to utvrditi