Milorad Radenković
Facebook
Milorad Radenković

Facebook

Milorad Radenković, Foto: Facebook

Ubica mu se usred noći ušunjao u stan i zadavio ga žicom, a zatim je pobegao! Telo je juče rano ujutro pronašao Radenkovićev prijatelj, a sumnja se da je nesrećni keramičar ubijen zbog para!

Pokušao da se odbrani

Izvor iz istrage kaže da se zločin dogodio u stanu u Ulici Ratka Resanovića, u novoj zgradi koja još nije useljena. U toj zgradi, na trećem spratu, živeo je samo Radenković, i to sam, jer su mu supruga i ćerka u Austriji.

- Ubica se u noći između srede i četvrtka ušunjao u zgradu i ušao u Miloradov stan, a zatim ga napao na spavanju. Obmotao mu je žicu oko vrata i počeo da ga davi. U stanu su nađeni tragovi borbe, što znači da je Milorad pokušao da pruži otpor, ali nije uspeo da se odbrani - kazao je naš sagovornik i dodao da je ubica pobegao, ponevši sa sobom žicu kojom je zadavio žrtvu:

Preporučujemo:

Izdavao kuću na moru

Radenkovićeve komšije ispričale su nam da je on rodom sa hrvatskog primorja, iz Dalmacije, gde ima kuću koju izdaje.

- Videlo se po njemu da je imao para, uvek je bio dobro obučen. Nije se družio sa komšijama, pa niko ne zna da li je iznajmljivao stan u zgradi u kojoj je ubijen ili je bio vlasnik. Često su ga posećivali neki muškarci, verovatno poslom - kaže komšija.

Miloradovo telo je nakon uviđaja, koji je trajao skoro osam sati, preneto na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije, a njegov "mercedes" je poslat na veštačenje.

Opis na Fejsbuku: Iskren i pošten

Milorad Radenković je bio aktivan na Fejsbuku, gde ima oko 2.500 prijatelja i pratilaca. Na njegovoj stranici stoji da je po zanimanju keramičar i da je rodom iz splitsko-dalmatinske oblasti u Hrvatskoj, a da živi u Beogradu. Ispod imena, u opisu, naveo je samo "iskren i pošten".

Pročitajte još: