Zoran i Jelena Marjanović
privatna arhiva
Zoran i Jelena Marjanović

privatna arhiva

Zoran i Jelena Marjanović, Foto: privatna arhiva

Sudsko veće, podsetimo, prihvatilo je predlog tužilaštva da Ljubica Marković, koja je do poslednjeg dana bila uz Jeleninu pokojnu majku Zoricu Krsmanović, posvedoči o odnosima u porodici Marjanović, kao i o njihovom odnosu prema Jeleni.

Prvo saslušanje

Posle Jeleninog ubistva, podsetimo, Ljubica je za medije izjavila da ne veruje da je Zoran ubica „jer su se on i Jelena voleli“, ali da „ne može da garantuje za ostale članove porodice Marjanović“.

- Ne znam ko je ubica i ne želim da se mešam u rad istražnih organa. Na policiji je bilo da nađu ubicu, a sud je taj koji će, nadam se, jednog dana kazniti monstruma koji nam je ubio anđela, jer je Jelena to zaista i bila - rekla je Ljubica, koja je otkrila i da dugo nije videla Zoranovu i Jelenu ćerku.

- Ona je jedino što mi je ostalo od sestre Zorice. Duša me boli što je ostala bez majke, a sada na neki način i bez oca. Ne mogu da verujem šta nam se desilo i ne mogu da se pomirim s tim još uvek - ispričala je Jelenina tetka.

Komentari (1)

Dunja

25.05.2020 16:21

Vecina ljudi koje ja znam, misle da je to uradio veliki tajkun iz Beograda i da je on nalozio ubistvo. Ko je izvrsio, tesko je reci. Sud nije radio po zakonu i sve se oteglo kao nacionalna nesreca. A svi imamo bas dovoljno te licne nesrece.