Jelenina tetka progovorila o ubici, njeno svedočenje u četvrtak bi moglo da promeni sve

Saslušanje zakazano u četvrtak.

Zoran i Jelena Marjanović
Zoran i Jelena Marjanović, Foto: privatna arhiva

Zoran Marjanović, koji je optužen da je 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki kod Borče ubio suprugu Jelenu Marjanović, ponovo bi u četvrtak trebalo da sedne na optuženičku klupu Višeg suda u Beogradu, pred kojim je toga dana predviđeno saslušanje tetke pokojne pevačice „Granda“.

Sudsko veće, podsetimo, prihvatilo je predlog tužilaštva da Ljubica Marković, koja je do poslednjeg dana bila uz Jeleninu pokojnu majku Zoricu Krsmanović, posvedoči o odnosima u porodici Marjanović, kao i o njihovom odnosu prema Jeleni.

Prvo saslušanje

- Ljubica Marković dosad nije saslušavana. Međutim, posle svedočenja Jeleninih prijateljica i sestre Teodore Krsmanović zamenica tužioca predložila je da o njihovim odnosima posvedoči i Ljubica, koja je posle smrti Jelene brinula o njenoj majci Zorici. U to vreme Jelena je već bila mrtva, a policija je tragala za ubicom. Nema sumnje da Ljubica najbolje zna šta je osećala i preživljavala u to vreme Zorica Krsmanović - podseća sagovornik Kurira.

Posle Jeleninog ubistva, podsetimo, Ljubica je za medije izjavila da ne veruje da je Zoran ubica „jer su se on i Jelena voleli“, ali da „ne može da garantuje za ostale članove porodice Marjanović“.

- Ne znam ko je ubica i ne želim da se mešam u rad istražnih organa. Na policiji je bilo da nađu ubicu, a sud je taj koji će, nadam se, jednog dana kazniti monstruma koji nam je ubio anđela, jer je Jelena to zaista i bila - rekla je Ljubica, koja je otkrila i da dugo nije videla Zoranovu i Jelenu ćerku.

- Ona je jedino što mi je ostalo od sestre Zorice. Duša me boli što je ostala bez majke, a sada na neki način i bez oca. Ne mogu da verujem šta nam se desilo i ne mogu da se pomirim s tim još uvek - ispričala je Jelenina tetka.

Povezane vesti

 • Korisnik: Dunja
  25/05/2020 - 16:21
  Vecina ljudi koje ja znam, misle da je to uradio veliki tajkun iz Beograda i da je on nalozio ubistvo. Ko je izvrsio, tesko je reci. Sud nije radio po zakonu i sve se oteglo kao nacionalna nesreca. A svi imamo bas dovoljno te licne nesrece.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi